Äckelmagade människor bör inte se detta

Måste återigen få hylla photoshop. Det är faktiskt helt otroligt att man t.o.m. kan lindra en åkomma bara genom att ändra lite färger. De tre bilderna nedan har jag bara redigerat med (Image -> Adjustments ->) Selective Color och bara där kan man antingen lindra eller förvärra något så tjusigt som en hudsjukdom jag själv råkar ha. Eller, om jag ska vara ärligt nu, jag har ingen jävla aning om vad det är men det är iallafall inte psoriasis. Jag gissar att jag är allergisk mot någonting som brukar användas i tjockare krämer eftersom att alla drabbade områden blev drabbade just i samband med att jag överkonsumerat någon kräm.

Läpparna - lipsyl, idomin, försvarets hudsalva... allt jag kom åt tills jag fattade att produkterna kan vara kärnan till problemet
Näsroten - brände mig. After-sun-cream
Kinden - Jag vette fan hur det började faktiskt men jag vet att jag fortfarande är så korkad att jag smetar på krämer där för att det inte ska göra så ont. Allt från propyless till idomin till Rosendals natursalva.

Bilden
i mitten är orörd. Den högra är förskönad, den vänstra är förvärrad och jag kan säga till er att jag är så förbannat glad att jag ska till en hudspecialist om... 2 ½ timme för det har aldrig varit så illa som det är nu. Jag har så förbannat ont.

Sådär såg den ut för mindre än ett år sedan. Fan --->

Klicka för att förstora



Ja hurrni, jag säger då det. Yttrycket vända andra kinden till har fått en helt annan innebörd för mig den senaste tiden. Denna bild, som togs senare samma dag, den är mycket trevligare att titta på. Notera vilken kind som är vänd mot kameran

Frukost








13:00


Ja, som jag berättade i kommentaren så har jag varit hos dermatologen och fått det lugnande beskedet att jag har en äftlig och obotlig sjukdom. Det hade något att göra med att min pappa var astmatiker och att min lillasyster hade pluppar i armvecken när hon var yngre, jag lyssnade inte riktigt. Satt mest och försökte smälta att jag kommer vara tvungen att göra 5 olika kurer varje dag i 6 veckor. Jag hatar allt vad mediciner heter. Fick en ordentlig utskällning senast jag var på sjukhus för att jag inte hade tagit ipren (åkte in med akut nackspärr, svimmade i väntrummet. Jätteduktigt ). Men vad ska jag säga? Jag är rädd för det! Det känns onaturligt och som allt annat är det beroendeframkallande. Ska jag vara beroende av något så ska jag kunna hitta det hos moder natur, inte i nåt jävla provrör.


image592
Jaja.. om 6 veckor ska jag in igen för att
få provsvar och sen göra 30 allergitest
som min läkare inte trodde skulle visa
någonting eftersom att hon har bestämt
sig för att det är ärftligt och alltså inte har
med allergier att göra. Men tjejen på
Forex var jättegullig och Akela och jag
ska snart ut en sväng på MC'n så jag
mår rätt bra ändå. Herregud, jag ska till
Spanien om 16 timmar. Och förresten
så hade det kunnat vara mycket värre.
Jag kunde ha sett ut såhär





( Jennys fina bild från en av våra första dejter;) )








Kommentarer
Postat av: smultris

kolla upp så du inte fått svinkoppor, du har trots allt en syster i den åldern där allt sånt smittas i skolan... iofs ser det inte riktigt ut som smittkoppor men det kan vara bra att utesluta det... extremt smittsamt.

Kolla lillsyrran idag och se eller hör om hon har fått några utslag som kliar eller svider.

Skumt cecilia.

Psoriasis är det iaf inte för det ser inte riktigt ut sådär och det är ytterst ovanligt att det sitter på den platsen.

Doktor snarast, lyssna på morsan nu!

Postat av: Cicci

Sååå nu har jag varit hos dermatologen och fått det lugnande beskedet att det är en äftlig och obotlig sjukdom och att jag måste göra 5 olika kurer varje dag i 6 veckor innan jag ska göra 30 allergitest som hon tror inte kommer visa någonting. Hurra hurra hurraaaaa!

2008-02-27 @ 12:20:59
Postat av: smultris

vad heter den sjukdomen då?

2008-02-27 @ 12:32:11
URL: http://www.smultris.se
Postat av: cicci

Urban

Nej jag vet väl inte och jag tror inte hon heller vet förrns provsvaren är framme. Bitch

2008-02-27 @ 13:08:05
Postat av: Daemon

Jag gissar på elefantiasis ;-D Närå, men suger ju om det skulle vara obotlig. Fast förhoppningsvis räcker det med 6 veckors behandling och sen är det nog med det? Tänk om det blir medicin för resten av livet för att hålla sjukdomen i schack.. Huga.
Lycka till iaf!

2008-02-27 @ 15:34:54
Postat av: Cicci

tyyyyst

2008-02-27 @ 16:10:31
Postat av: smultris

jäkla daemon va... som alltid ;)

2008-02-27 @ 23:02:10
URL: http://www.smultris.se
Postat av: smultris

fan vad het du är på din retusch... man blir liksom sugen på att lalla runt i skogen med mossa som kläder :D

2008-02-28 @ 12:46:54
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Cicci

Eller hur. Lite kollikok över det hela

2008-03-04 @ 01:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback