Snicksnack

Nu sitter jag hos Jenny på salongen och socialiserar. Vi har en söt tös här som ska gifta sig och ska få fina naglar inför den stora dagen. I morse åkte min karlslok iväg med familjen och är borta lagom till nästa vecka. Det blev ett lite hastigt farväl på stationen då jag först trodde att vi skulle ha sällskap ända till centralen men då hörde Jenny av sig och tyckte jag skulle åka åt helt motsatt håll.

Kloookt vaaal. Här sitter jag jättebra. Fast jag är så smart att jag har svalt mina tuggummin (för att jag är för lat för att gå till papperskorgen) och de ligger som en härlig klump mellan en oexisterande frukost och en försenad lunch. Hoppas  vi hinner få i oss något innan vi ska till läkaren för annars blir jag matdeprimerad. Jag är för analyserande för att bli matond så jag blir matdeprimerad men det är enkel sak att göra något åt egentligen. Det är bara det att jag inte brukar förstå själv att det är därför så det blir männen i mitt liv (bröder, fäder, pojkvänner) som får springa efter äpplen och bananer när jag får en emoblå aura.

Carlsson och jag var ute och joggade en 3 meter. Eller ja, hon kutade på lite längre men jag är ju inte direkt känd för min otroliga kondis så jag lapade sol på klippor och kastade pinnar istället, det var lagom ;)


Nej usch, nu måste jag vara social. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback