Sockar

Låten som ger minnen från midsommar 2007

Ojojoj, nu har jag precis kommit hem. Jag har ont i ryggen, har blivit av med ett skissblock, har bara blöta kläder i väskan, mina solglasögon har gått sönder och jag ser ut som ett jehu i håret. Fan vilken lyckad midsommar! =D
Trots det, den bästa på evigheter, garanterat! Just nu hittar jag inte kamerasladden och är alldeles för trött för att leta så det blir inga bilder därifrån. Vilken röta för er va?;)

Det som hände var att vi insåg att jag passade oerhört bra kakifärgad cowboyhatt, men det tyckte inte hattens ägare som jagade mig runt hela jävla campingplatsen. Vi var 7 tjejer och två killar i sällskapet men det var ju en jävla massa andra sällskap att beblanda sig med t.ex. några rockartjejer, en schäfervalp, Adam&Fredrik, skitmånga tatuerade spännisar och ja.. elva tält till. Det var lagom.
Jag och CJ bytte mail med två britter vid namn Mark och John. John var homosexuell och Mark hade en hel del bilder på oss i sin kamera så det tyckte vi var skäl nog. Vi funderar på att dra ner och bo hos dom något lov framöver faktiskt, det skulle vara lite ballt.
En snaggad typ blev lite väl full (antagligen påtänd) och gjorde helikoptern här och var. Var lite väl påträngande ett tag men jag påstod att CJ var min pojkvän så var den saken ur världen. Kvällen slutade med att 6 tjejer och 1 kille sov i 4 mannatältet medan jag och två killar sov i 5 mannatältet. Jag vet, matematiken går inte riktigt ihop.

Cicci tipsar:
Bästa raggningsknepet när man är ute och campar. Ta
med ett tält som är ganska komplicerat att slå upp och
be sen killarna i tältet bredvid att hjälpa dig reda ut röran.


Adam och jag hann mysa i hans tält, bli påkomna, hälsa på getterna, mysa på bryggan, mucka med svanar, mysa på en klippa, ta två vändor ner till södra hamnens restaurang och kalla Joel för Oskar tills han blev galen innan folk började undra vart fan jag tagit vägen.

Jag skulle gärna berätta mer om den strålande dagen och den regniga natten men jag har hört att man inte ska blotta sig alldeles för mycket på sin blogg och jag behöver ta igen sömnen jag inte fick inatt. Sen kanske ett par av oss ska på vad CJ kallade fyllebio, vi får se om jag vaknat tills dess.

Sensation

image217
Helt jävla otroligt.
Miss väck-mig-runt-middagstid har redan varit vaken i en halvtimma!
(Jag hoppas alla förstår att jag syftar på mig själv..)

Jag gör supergoda mackor även i sömnen så nu är jag fit for fight för en midsommar i skärgården med Calle och co.
Han ska ringa när han vaknar så jag ska passa på att tjata då tills han tar med sig gitarren.
Nu har jag en båt att passa
Mors!

Gårdagens
(Underbar video)


image219

Nostalgi

Åh puh, åh puh... vad jag har varit duktig idag. Tyvärr har jag inte varit ute mer än för att slänga soporna men det var ju dåligt väder så det är nästan ok.

Istället har jag gjort en massa nytta som gör min vardag lite mer bekväm
  • Jag behöver inte längre sitta i ett hörn på golvet när jag är framför datorn. Nu står det på ett prydligt skrivbord. Det är så otroligt mycket behagligare att sitta på en kontorsstol att jag förlåter att den är zebradraperad.
  • De sentimentala bilderna från mig gamla dator (som jag halvt om halvt gett upp hoppet för) är nu överförda. Smakprov kommer nedan och jag har inte gjort några nya redigeringar sen jag överförde dom och hade då inte tillgång till photoshop utan någon inbyggd skit.Visst var jag rätt duktig ändå? Förbaskat vad söt jag var för bara några år sedan, man kan ju undra vad som hände.
  • Min skärm, mitt skrivbord, min lampa, mitt tangentbord, min TV och insidan av mina fönster är skinande rena
  • Alla gräsliga tavlor, gulliga men malplacerade virkningar, familjefoton och fula ramar är puts väck. Nu märker jag iofs hur många hål och spikar jag har i alla väggar... hm. .. inte bra
  • Meeeen å andra sidan så ger det plats åt mina fynd från myrorna (Varför köper du tavlor? Köp ett par jeans ditt pucko!). Dessutom så har jag två oanvända helfigursspeglar att sätta upp. Alex hade en ball spegel som han påstod att jag kunde få, jag får höra om det fortfarande gäller eller om den är på tippen (om jag vågar. Det verkade som om han tog illa upp för det senaste inlägget. Än en gång: Det var inte min mening. Förlåt, förlåt.)
  • Golvet... syns nästan. Jag återkommer till det
  • Den ihoprullade mattan.. är fortfarande ihoprullad, fan då. Lite kvar till imorgon med andra ord
Jaja, jag tycker att jag har varit duktig. Imorgon har jag en privatkurs med Christian men jag hinner nog ta några tag innan dess. *trallar* "Hon älskar snabbt, hon älskar mjukt, hon älskar meeeej"




Slut på det roliga! Nu måste jag få bort allt jag lagt på sängen... och under sängen.. och på golvet *suck*


Dagens

É du go ella?

Egentligen börjar dagen med att jag firar Hannas födelsedag (ring genast hennes mobil och säg grattis i efterskott. Hennes nummer är 0702739381 och jag skiter i om ni känner varandra:P) med
pannkakor i den soliga Vasaparken.
image181 På kvällen var det tänkt att jag skulle träffa Christian över en fika innan salsan men vad händer. Vad händer? Jenny händer, ofcourse. Hon rycker bort mig från födelsedagsbarnet, håller en pistol mot mitt huvud så jag ska sms:a Christian att jag fått förhinder och drar iväg mig på en skruvad dag.


Först sätter vi oss på café Himlavalvet med Johannes men efter lite skitsnack (mest om mig) inser folk att de måste få en kall öl så vi irrar iväg ut på stan och hittar ingenstans. Jag, som är minderårig, kan inga ölställen och de andra tu är lantisar. Jenny tyckte vi skulle åka till Söderhof, Johannes tyckte det var för långt att åka iväg bara för att få en bärs och jag tyckte vi satt bra där vi satt.





Vi går och går och går och tillslut drar gamlingarna in på systemet och köper
16 bärs också sätter vi oss vid vattnet mellan Gamlastan och Slussen. (...Himlavalvet låg vid Odenplan). AA kommer dit och där sitter vi tills vi börjar undra varför alla människor ställt sig runt oss. Självklart så hade vi satt oss på en hållplast för båtar så vi gör ett genidrag och sätter oss på andra sidan



Japp... då sitter vi där. Varmt och stekande. Jag kan inte säga att ölen var kall
men den var i alla image184
fall god;). Bredvid
oss sitter några byggarbetare och skryter om vilka fängelser de har varit på och bakom oss sitter tre från deras gäng och röker på. Brajabraja. Riktigt romantiskt. Jenny hade utsett sig själv till min hallik och försökte med alla medel sälja mig till Johannes. Kompispris, självklart. Helt gratis var jag tydligen, det känns ju bra.





AA blev lite nervös så vi drog oss vidare mot Söders klippor. Jenny och jag går och limage172angar knark på MCdonalds och AA och Johannes i varsin buske. Nu börjar de där 16 bärsen sina och mitt i alltihop ringer Einstein och Tärna-Lill och undrar ifall jag känner någon som har sprit. Jenny lackar ur och tycker att dom är alkoholiserade snorungar. När vi ändå var inne på det spåret så började vi prata om Max Bäckström vilket ledde in samtalet på mentala störningar/aspergers syndrom vilket ledde in samtalet på Alex och precis när jag börjar tjuta om att vi ska byta samtalsämne så kommer AA galloperande och har hittat en "jättefin parkbänk"!!

Men faktiskt, vi kommer till en strålande utsikt och två parkbänkar omringade av stora gröna buskar. En turist kommer och frågar om goda råd med kartan i högsta hugg och ett romantiskt par lyckas vi skrämma bort. Jag och Jenny får dessutom en massa viktiga möten i buskarna och då passade nog grabsen på att snacka mer skit om oss. Jenny försöker återigen sälja mig till Johannes men jag stretar envist emot (det sista jag vill är att få ytterligare en historia med någon från poeter.se, det är tillräckligt som det är!) Mer skitsnack och ölen är så gott som slut vilket märks tydligast på mig och Jenny. Jag lånar AA's jacka och tycker att jag är skitball och Jenny har en massa hyss för sig






Vi får för oss att vingla iväg. Vi går förbi Katarina kyrka och jag vrålar att jag
visste att det var Katarina kyrka och vad koden till körlokalen är och att restaurangen i backen heter Baltazar men Jenny och Johannes propsar envist på att kyrkan heter Utfart med huvudargumentet att det stod det på skylten utanför. Vi kommer till Medis och jag vrålar att jag har brutit mig in i Södertorn (fan vad coolt) och tillsist kommer vi till Jennys Söderhof. Till min stora lycka och förvåning så kommer jag in, trots alla vakter men till Jennys förtret så kommer inte Carlsson in. Han stod bunden utanför i ungefär 5 minuter, sen gick Jennys hjärta sönder och vi drog till en restaurang längre bort. Ylva Fred gick förbi och småsnackade ett tag. Jag tror inte Jenny tyckte om henne...

Vi käkar , vi dricker varsin extra starköl (stoooor)
Kommer på något vänster hem till Jenny i Tumba hon och jag tar varsin öl (NÄHE!?) och gubbarna leker vinprovare. "Mjaaaa, känner du att det här är ett 3000kronors vin?" "Nä" "Nej, för det kostade bara 35 spänn". Johannes och Jenny går ut och lägger sig på gräsmattan. Jag dricker vitt vin, stoppar in en lössnus och får en föreläsning om att jag borde ha portion (som jag ska lyssna på nästa gång, jag mådde skit lite senare) och jag började predika för AA att han skulle hålla hårt i Jenny. Sen har jag dålig koll på vad som hände faktiskt.
Jag vaknar av att Jenny inte tycker att jag ska sovaimage185 på badrumsgolvet och sen somnar jag istället på hennes sambo som i sin tur somnat i sittande ställning på favoritsoffan.
Trots det så lägger Jenny inte råttgift i äggmackorna morgonen därpå utan nöjer dig med att sätta min bh på Carlssons huvud som självklart blir mycket glad och tacksam.


Det var det!



Vad har vi lärt oss?
1)
Prata inte om poeter med poeter om du inte själv
vill bli omtalad. Alla känner alla på något vänster
2) Min alkohol- och trevlighetgräns ligger på
4 småburkar öl (5,0) eller 4 stora glas vin
3) De senaste träffarna har jag alltså
druckit ungefär 3 öl och 3 glas vin för mycket.
4) Det bästa man kan göra dagen efter
är att umgås med Jenny, det botar allt.


Nationaldagen

-Ok, vem av er tänker krama mig?
-Men tjaaaa! Paparazzi! Var har du varit?
-Jadu, jag har varit och plåtat nazister.
-Hahaha, eller hur. Nejmen seriöst, var har du varit?...


image261image262image260image259

Pippi

Dagens låt: Modest Mouse - Dashboard



Varje liten trast och sprav

Letar efter mask och larv
Kvidevitt, intet öga torrt
när alla fåglar flugit bort
Alla, utom våra tjädrar
som sitter hemma och putsar fjädrar

/Kalle Anka och co 1998


image214





"Blogginlägget gjorde ingenting.
Inge groll!
Ha det finemang!

/Jacob"

Aaaaaasbraaaaa. Ännu en sak ur världen *bockar av*







Tina och jag var på Lilla akademins konsert idag.

Jonas var kung, Ariel var ännu mer puckad än senast jag såg honom men längden består (2.04 for life) och Hatten är fan inte ens värd att nämna. Eller jo, han hade på sig hatten i sista numret, det är faktiskt värt en stjärna.

Albert stod och tutade i ett hörn och såg allmänt lost ut och Gustav var med en gång men då klämde han i som satan.

Kärringen framför stirrade först med avsmak på min uringning och sen på mina läppar när jag lulade i slutet. Framför henne satt en söt blond sak så jag hade svårt att bestämma mig om jag skulle blänga eller blinka åt det hållet. Oboen och den sötaste violinisten var båda låga och jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig kameran. Jag blev tillfälligt förälskad i flickan bakom harpan och ja.. jävlar vad kulturellt det blev. Champange fick man också. Billig grej men ändå.
slipp snapp och SCHLUUUT



image216


Varning på stan

image211


Shit Daniel, jag har helt glömt.
Jag lovar att du ska få bilderna
så fort jag får en sekund över.
Sorry sorry!

Jag har fått många klagomål på att ingen har sett Jenny trots att jag träffar henne 24/7. Jag, Elvis och Carlsson är +---så här thighta---+

Men jag har faktiskt en bild av henne på min mobil
Nej, men det räcker ju tydligen inte för att hon låg på ett konstigt sätt eller för att det var en liten bild eller för att det var konstiga färger och jada jada så fine!
Här har ni Jenny:





"Meh... nu har jag ju aldrig sett henne utan en kamera i ansiktet"

Du sötnos, Synd för dig! Det har inte jag heller.

Jag har sett henne utan bh men inte kamera, det är ju förjävligt:P