Lilla, irriterande människa

Fan vad fin du blääv! :D Ett riktigt pain in the ass med personlighetsklyvning och den obehagliga ovanan att alltid knäcka leder men du blir faktiskt assöt på bild, det kommer man inte ifrån. Också ställer han upp som musikslyna, sånt gillar vi. Hua hua hua.

Låten jag tänkt länka till har jag glömt vad den hette så ni får
en annan helt enkelt

Fining! Här har vi en annan fin en:

image280

ja hejhej

Nej jag kan inte sova
Blev egentligen ganska illa berörd ändå. Det är ju aldrig kul att märka att ens ord bara går in genom ena örat och sedan ut genom andra. Eller i vilket fall så tas det inte på allvar.

Äh, här är jag och min fina lillasyster

image289

Tjejer, tjejer, tjejer...


Jag undrar om jag långsamt, långsamt håller på att gå över till den manliga sidan. Helt seriöst

Jag har blivit bortskämd av mina underbara grabs som tycker att "Jag tycker om dig" betyder "Jag tycker om dig" och inte "Jag säger något snällt så att du inte ska tro att jag är arg på dig för om du tror att jag är arg på dig så kommer du inte lyssna på vad jag säger, men egentligen så tycker jag inte om dig särskilt mycket. Iallafall inte just nu"

... dusahaschebava?
[ Bara ett dåligt exempel men ni fattar grejen ]


Jenny är skön, hon är inte så mycket för det där systemet. Hon har vuxit upp med bröder och hundar och har sen fått gå den hårda skolan hos ett gäng dementa gubbar och sladderkäftat tantslem så hon vet hur man överlever en hel dag genom att bara använda 4 meningar
"Nej", "Eller hur", "Lägg av"
och "Fyfan vad du är störd"


Det finns alltså tjejer som inte är inbitna i systemet och sen finns det tjejer som är allmänt sköna ändå. Jag tänkte ge en liten presentation några sånna.


FAVORITBRUDAR


Namn: Hanna Gustafsson
Smeknamn: Det finns några men jag säger bara Hanna
Utseende: Kort blondin. Konstig spegelhållning, annars normal
Kännetecken: Grymtande skratt och spagat på fyllan
Om: Pluggar för tillfället i Spanien. Hon dansar, sjunger, tränar, fikar och krossar pojkhjärtan på fritiden. Gör alltid minst dumheter och har alltid mest ångest.

Namn: Jenny Axelsson
Smeknamn: Smultris / Sötros / Bäret / Morsan / As
Utseende: Kort rödhätta. Håret skiftar färg efter humör så därför är det oftast svart
Kännetecken: Kommer alltid i sällskap av biffiga karlar, kamphundar, alkohol eller en Nicon
Om: Fotograferar, skriver poesi, fixar naglar och fötter och läser andra människors tankar. Hon har alla fysiska åkommor som finns och gillar inte frukt, grönsaker, människor eller något slags väder.


Namn: Therese Neidenmark
Smeknamn:
Tessie / Bella / T
Utseende: Kort brunett. Skitsött leende som kan få vilket rötägg som helst att smälta
Kännetecken: Hobbyblatte och allmänt busig
Om: Pluggar hantverk och tycker att ljus(källor) är det bästa som finns näst efter killar och IKEA.också har vi då mig

Namn: Cecilia Bäckström Lind
Smeknamn: Cicci / Cilla / Carmen / Pillan / Sallad / Bibbi etc.
Utseende: Lång brunett. Uppnäsa och jafarhaka
Kännetecken: Säger ofta "jaaaazooo" och går aldrig hem
Om: Pluggar fotografi. Dansar salsa, skriver poesi, fotograferar och dricker kaffe. Är allergisk mot cigarettrök, lipsyl, överlägsna människor och toaletthumor. Äter allt som inte springer ifrån henne så länge det inte är squash.


Ganska olik alla tre, inte sant? Vill ni veta varför det fungerar? Eller det vill ni säkert inte för det hemligheten är två klyschor, nämligen att vi accepterar varandras olikheter och älskar varandra
Gud så gulligt


erhm... vad ville jag ha sagt? Herregud, det är alldeles för sent för sånt här...
JO! Det jag började med var ju Det sociala tjejspråket. Allt skulle vara så himla mycket enklare om alla faktiskt började säga vad de menar och mena det de säger (HA! Där fick jag till det)
men å andra sidan så är det ju ingen sport
.. tål att tänka mig.. på menar jag.. hrm.. jo, lite trött är jag nog ändå. Imorgon har jag en plåtning med Staffan så jag ska väl lägga mig då. Vinkeviiink

HejÄsch, jag vill bara visa att jag bryr mig.
Jag kommer alltid att bry mig, det finns för många bildbevis för att jag ska kunna låta bli. Att det ska bli ledsamt, stelt, fel eller allmänt tråkigt när vi ses var precis vad jag ville undvika men med tanke på reaktionen så är det tveksamt om det fungerar. Ett tråkigt faktum är att om du inte alls förstår varför jag känner som jag gör ang. detta så går det antagligen inte att reparera heller.


Ja...fan. Det är sånt som inte hänger på tiden, utan på livet.
Oj då

Jag har nyligen skrivit många texter på poeter som handlar om abstinens och dragit liknelser med till drog- och alkoholproblem... Kom på först nu, att det kan misstolkas, när en gammal vän mailade till mig

"Hej Cicci!
Låter på dina dikter som om din beroendeavgiftning är rent för jävligt jobbig. Jag ville bara skriva och säga att jag tänker på dig, och känner med dig. Hoppas och tror att det släpper så småningom. Bra att du kan skriva av dig alla dessa jobbiga faser. Jag önskar dig lycka i livet."


Så jag tänkte bara rätta till mig själv och berätta att jag inte är knarkare. Jag är motståndare mot droger och är rent överjävlig mot folk som röker t.ex. Sen har jag snusat någon gång men det är en helt annan historia
.
Alltså: Cicci är varken nykter alkoholist eller f.d. pundare - ...bara så ingen känner sig lurad

Låt

STOR NYHET!


Jag har redan berättat det men det verkar som om att folk inte fattar vilken grej det är eftersom att ingen ens kommenterat det så... jag tar det såhär istället:

*Det fanns en extra bilaga bara om mässan för några dar sedan (stockholm city)
*Det har varit ett enormt mediapådrag, särskilt eftersom att Astrid Lindgren firar 100årsdag idag och de ställer ut bilder på henne.
*Det är Stockholms största fotomässa
*Världskända fotografer och företag ställer upp med olika bilder


... låter det intressantare nu?
Jag tycker det är jätteballt att JAG STÄLLER UT BILDER DÄR!! Skärpning!!
Eller ok, alla kan ju inte vara fotointresserade men för er som är det:
Ni är ett klick ifrån all vettig info;)


Meeeen jag ställer faktiskt bara ut 3 bilder så det kanske inte är så mycket att gala om egentligen.

Bilddivan slår till igen

Var inne på Tinas nya blogg en sväng (hur många gånger har hon bytt nu?) och hittade en trevlig utmaning. Jag kan aldrig låta bli att göra sånna grejer :P Ja, jag är svag. Men jag har ändrat meningarna lite så det blir lättare för mig att hitta bilder;)

"En bild säger mer än tusen ord... DÄRFÖR ska jag slösa min tid på att göra denna roliga utmaning.


Bilder på dig och dina närmsta vänner:


( ? Ja, vi ses mest men känner kanske inte varandra sådär jättebra än)


Bilder på dig och dina gamla kärlekar:


Bilder på ställen du saknar:
Bilder på dig och personer du saknar:Nej, jag längtar inte efter julen utan efter min pappa. Han ser faktiskt ut sådär =D

Bild på den person du senast fick sms av:
Bilder på dig själv utan smink och redigering:
Bild på dig själv när du är lite på örat:
Hahaha aaah.... åh det är pinsamt hur mycket jag gillar sånt härIdag hade jag lovat mig själv att sova innan 23:00.
hah!

Knaaaarkare *klappar handleden*

Mina damer och herrar, instabila (och) poeter, sexgalningar och godbitar och ni andra också. Det är med stor stolthet jag nu för första gången ordentligt får introducera er föööööör *trumvirvel*.....
MINAAA GRAAAAAAABS!

Så här fina är dom iallafall! På bilden nedan ser man deras stolta faaamååå. Uppifrån och ner här så har vi Fredd, Simon och Thieme. Thieme räknas numera som en av grabsen efter att han för första gången vann i arga leken och börjar ta egna kraminitiativ. Fredd och jag klippte oss igår och blev jättefina. Men jag blev som vanligt finast *ho-ho*. Jag missade en kurs jag hade efter plugget men Simon gick så han har lovat att lära mig i efterhand.
That's my boys.


image256


Det är något man måste förtjäna varje dag

image245


Jag vill vara världens bästa storasyster.
Den är vad den där lilla underbara människan förtjänar.


image244image243foto


Sitter på min fotokurs och lyssnar på musik från youtube.
Inte så att jag inte orkar koncentrera mig, foto är fan det bästa jag vet, men mitt usb fungerade inte i CPPC'n så jag måste ladda över bilder från 18 mail. Tar tid. Baaaah

Sen ska jag ha redovisning på en bild i tema "kontrast". Jag valde denna, tror ni det går hem?

image238


Jag måste ha världens finaste lillasystermmm.. så kan det gå. Jag sov 2 timmar inatt. Direkt efter plugget ska jag dra till farmor och sen till yogan. Är hemma vid 22 och då ska jag skriva om min 5 sidor långa uppsats om 3 olika fotografer eftersom att min tick-tack strejkade när jag skickade in den förra versionen. Men men, man kan inte alltid vinna. Idag är t.o.m. Einstien riktigt jävla trevlig så jag ska nog överleva. Vädret är.. grått! Jag brukade alltid gnälla på gråa moln till en charmig människa sa "Fan vad jag älskar hösten. Träden är guld och himmelen är silver, är det inte otroligt?"
Det finns inga dåliga väder, bara taskiga attityder?

Ok, fokus! Jag ska ha med några bilder i en utställning som kommer finnas i Nackastrand om några veckor.
Ni är det redovisning! Önska mig lycka till11:30
Det blev en hit. Alla hade faktiskt jävligt fina bilder (alla utom två vågar jag säga på min egen blogg..) så de ska ställas ut i plugget iallafall. Jag får ta hit Lovisa någon dag så hon får se att hon blivit inramad;)
Det vill hon ju så gärna bli.

Företag


Jag tänker inte berätta vad för typ av företag jag tänker starta ifall det skulle gå åt helvette innan jag ens hunnit börja. Jag skulle aldrig orka med att höra folk säga "Hur gick det med din karriär som *** nudå? Du som satsat så mycket tid och varit så engagerad!"

Nej, det ska jag inte höra. Icke! Men jag har inte kunnat sova.... jag har haft huvudet fullt med måsten och krav. Kan jag göra så? Vilka problem innerbär det? Hur mycket ska det kosta? Hur ska jag marknadsföra? Vad lockar? Vad står jag för? Hur blir upplägget? Vilket ansvar har jag inför slutresultatet?
Ah! Det har gått runt och runt och runt och runt och runt igen för säkerhetsskull så tillsist gav jag upp. Slog på datorn, brainstormade lite, skrev en mall på ett reklamblad, kom på firmans namn och skapade tillsist en logga. Jag vet inte om jag kommer att använda den men så här ser den ut i alla fall. Blomman är en verklig blomma som jag mixtrat till lite.

image237


Nu ska jag verkligen försöka sova. Jag vill ju. Det är viktigt att jag är pigg imorgon då Eddie har lovat att lyssna på min projektidé och ge goda råd. Anteckningsblock, penna, sudd, kreativitet, utsövdhet. wouh-wouh-wouh-wouh!

Natt på er

Inget är som man tror va?

"Du ser vad du vill se men vad du ser är blott en hägring! En våg bland andra vågor! Du ser en låda. Jag ser ett monster som tappat sina ögon!"

/Poeten i "Resan till Melonia"Fan ta Fibes, Oh Fibes :P
Jag lyssnade på "Goodbye beloved ones" och blev så tagen att jag försökte hitta ett klipp med den från youtube att länka från ett nytt, nostagliskt, sorgset och skittråkigt inlägg från blogg. Självklart fanns inte den låten på där så jag kikar runt bland deras andras låtar för att se om jag hittar något liknande.
Klickar på första låten... och fan.. den gjorde mig ju glad igen!

Nu kan jag ju inte skriva något nytt, nostalgiskt, sorgset och skittråkigt inlägg längre - attans!

Här är låten som räddade min kväll (och förstörde min sömn?)

Fast jag får varna för slutet. Det stör mig


JA! Inget depp nehe, vad ska jag då skriva om?
Jag kan slänga ut några bilder jag just redigerat på min muminfjolla. Puss hjärtat, vad mycket roligt man kan göra med dig! Riktig Mona-Lisa jö ;)


Snäller, Butter & Spjuver?
image231
*sjunger* taaaaaakeeee oooooooon meeeeeeeeee.
Taaaaaaakee meeeee ooooooooooon!
image236

Tjubaluuu

Fan vad fina vi var, ni fattar inte vad ni missade!

image221
På första krogen kom jag in utan problem. Satt och snackade med Maria, Mumsbiten och två grabs jag inte träffat förut då en amatörRomeo uppenbarar sig.

"Heeeej Dracula!"
"Hallåå"
"Fan vilken nice utstyrsel!"
"Tack du. Var är din?"

"Haha nejfan.. jag kör på skjorta än så länge."
och vidare

Han försöker sen beställa en öl och blir tillfrågad om leg. Självklart visar han sig vara 20 och bartendern hävdar envist att det är 21årsgräns så han åker ut med huvudet först. Sen bjuder bartendern mig på en påtår äppelmust medan vi pratar om hur jobbigt det är med minderåriga i baren. Rätt roligt:P

Gick vidare när de stängde. Hittade en brud på vägen som inte tyckte om sitt hår, men Marias huggtänder. På Medusa bet jag faktiskt en människa som tiggde om det. Jag hade väntat mig reaktionen "AJ!" efter en sån djup grej (biter jag så biter jag och då är det inte lite) men det blev "Fan vad du är bra på det där! You can bite me anytime, anywhere!"
Hrmmm. Tack, nejtack

Jamen det var trevligt. Skitkul att träffa Maria igen som sedan skjutsade mig till dörren. Det får vi göra om hjärtat. Tjubalu!image228