Har jag sagt att jag har hittat en lägenhet?Jag har hittat och hyrt en lägenhet. Flyttar in på söndag.

Ni får la säga till om det krävs en inflyttningsfest.Att hålla på traditionerna

Micke påstår att allt man gjort fler än en gång är en tradition.
..Ok. Här kommer ett till grymt klipp från So you think you can dance. Höj basen!!


Schemaläggning

Tisdag:
09:00 - 10:00 | Kvartersakuten Norrmalm och få ny salva av husläkaren
11:00 - 11:30 | Mäster Samuelsgatan. Bli intervjuad (tittad på?) till passformsmodell
12:00 - 14:30 | Städa på Observatoriegatan. Slänga, paketera, magasinera och flytta bort.
14:30 - 15:10 | Printa bönerna
15:43 - 18:00 | Karin ute i skogen, Ekerö
19:00 - 21:00 | Möte på söder
22:00 - ?         | Äta middag, ringa samtal, pussa på pojkvännen och sova

Onsdag:


11:00 - 14:00 | Söka jobb och skriva lista
15:00 - 16:00 | Besöka Nordea och sätta in pengar
16:00 - 17:00 | Köpa ramar m.m.
17:30 - 21:00 | Dansa tango med Christian på Gröna Lund
22:00               | Äta middag, ringa samtal, pussa på pojkvännen och sova


to-do


 • Besöka Live-it och boka Zorbingen
 • Städa
 • Söka jobb
 • Skriva lista
 • Diska (behövs alltid)
 • Jobba i 12&12
 • Besöka husläkaren (ons - torsdag morgon)
 • Städa på Observatoriegatan (glöm inte nycklar!!)
 • Ringa och titta på lägenheter / rum
 • Köpa ramar
 • Printa och rama in bönerna
 • Besöka Nordea och sätta in pengar

Lite mer dans

Nu har jag en relativt lugn vecka. Jag tänkte försöka hålla den lugn, inte boka in en massa fikor och fester och promenader utan tid att andas, titta på någon film och söka jobb, jobb, jobb och lägenhet.

Jag har i alla fall hunnit  titta på So you think you can dance och blev än en gång imponerad av en kreativ koreograf:
.
.

.

och hej och hå (skrevs 20 augusti)

I förregår flyttade jag till Shin
Igår började jag mitt nya jobb.... eller snarare igår natt. 04:09 stod jag utanför och frös och spelade QuadraPop i väntan på att min kollega Samer skulle komma och låsa upp.

Inatt drömde jag mardrömmar om att komma försent till jobbet. Blev väckt av pojkvännens "Sötnos... din klocka har inte ringt", 10 minuter efter utsatt väckning.
Hur skulle jag klara mig utan den killen? Gud vad jag älskar honom. När jag sedan satt på bussen så märkte en ung kille (1 dag äldre än min bror, visade det sig) att jag var trevlig att prata med så vi hade sällskap hela vägen från Pliggvägen till Hornstull där han skulle träffa "en tjej. Hon är tyvärr inte min flickvän".

Idag var min andra arbetsdag och jag är så jävla glad att alla mina kollegor är sånna orginal! Det gick så jävla snabbt att få en relation med alla. Jag kan ta några exempel:

Simone
Gick tydligen på AF samtidigt som jag så hon utsåg sig själv till min ängel. "Du ska inte låta dom stressa upp dig, du gör allt jättebra." "Kom ihåg att första dagen får man göra saker fel. Herregud, folk som har varit här i ett år gör fortfarande en massa fel." e.t.c. Idag gick vi båda omkring och sjöng sånger som "Hit the road Jack!" och Pessimistkonsulten". Delar min åsikt om att man inte behöver sätta en klisterlapp över folks sexualitet (Homo, bi, trans e.t.c.). Kallar mig gumman. I like =)
Sara
Piercad brud som med sin bittra humor och sitt sköna minspel påminde mig stört mycket om Jenny. Det räckte.
Samer
Som uppåttjack på två ben. Skämtar, skrattar, fäller konstiga kommentarer. Första dagen hälsade han mig välkommen till familjen genom att försöka hälla salt i mitt vatten. Lyckades en gång. Det är lite hans ansvar att jag inte fuckar upp kassan och kunderna men istället för att tillrättavisa så är han bara stört uppmuntrande när jag gör något rätt. Sjukt pedagogisk. Mycket mysig.
Georgie??
Jag vet inte säkert om det är den glade mannen i mackerian eller den söta brunetten i plocket så jag beskriver båda.
HAN; är så flörtig, så flörtig, så flörtig. Varje gång jag går förbi honom så berättar han hur fin jag är, hur lik jag är min bror men sötare e.t.c. Jag fick inte byta in min lunchkupong mot en stora räkmackan för 102 spänn. Georgie fixar räkmackan och säger åt mig att spara kupongen. Komplimanger och god mat. So far so good.
HON; låter som om allting är en skitbra idé. Jag tog hennes plock när hon var på rast (såklart). "Fan vad gulligt!". Jag tänkte försöka plugga till logoped. "Det låter asgrymt!". Jag har precis flyttat till min pojkvän men tänker försöka skaffa en egen lägenhet så snart jag kan så att jag först får en chans att bo själv och långt senare så kan vi skaffa ett gemensamt boende. "Smart tänkt. Asbra!"
Therese
Hon heter inte Therese men jag glömmer fan alltid vad hon heter. Hon är skiftledaren och lite min boss. Aslik Hannas storasyrra Sara. Har en jag-har-rökt-många-år-röst och asskön klädstil.
Anna
Ryska som jobbar i mackerian. Älskar min bror. Vi lunchade första dagen och pratade som om vi känt varandra i evigheter. Dessutom toksöt.
MIN BROR <3
Ja! Jag jobbar med brorsan. Eller inte med, idag jobbade han t.ex. på Restaurang stockholm (vi delar samma diskrum) men ändå.

Så ser det ut.
Imorgon ska jag antasgligen bada med Hanna
Idag ska jag dansa tango med Christian så jag ska försöka slagga lite nu så jag orkar.
Ciao!


Att uttrycka känslor i dans...

Jag och min bror delar intresset för dans. Vi går inte in för det med liv och död men vi tycker det är roligt att prova på olika stilar. Därför är en av mina favoritprogram So you think you can dance.

Något som jag tycker speciellt mycket om är att man får höra var koreograferna tänkt sig med stycket och jag har aldrig tänkt på att det kan vara så mycket teater i dansstycke.


Detta gjorde ont.
Dansen föreställer en beroende (Kayla) och ett beroende/en drog (Kupono) och Kupono har tydligen egna erfarnheter av beroendesjukdomar i familjen/vänskapskretsen. Jag tänker inte berätta mer, ni får se det själva:


Ang. prioritering

Så här är det:

Ja, jag vill jättegärna skriva roliga blogginlägg, reuschera bilder, plåta, sjunga, dansa, bada, fika på stan, komma över på middag, åka till landet, vara på medeltidsveckan eller bara ta en promenad...
...men jag hinner inte.

Fr.o.m. den 19 augusti så har inte jag någonstans att bo (långsiktigt). Jag har fina människor i min närhet som låter mig bo hos dom en tid så all min vakna tid går till att söka jobb, gå på arbetsintervjuer, leta bostad, packa mina grejor och städa i mitt gamla rum hos min mamma så jag ev. kan få ha lite lådor där om jag ber riktigt snällt.

Men jag ska erkänna att jag fuskar. Igår kväll var jag ute och salsade och idag ska jag spela in en låt. Ja, också har jag ju sorterat och raderat bilderna från Cristels möhippa. Här är några av dom:
På lördag åker jag ut till Kaggis för att lägga upp en framtidsplan med min mormor. Hon är så sjukt gullig och ställer verkligen upp för mig till 3000% nu när det är lite rörigt. På det så tror hon att hon är jobbig när hon ringer för att kolla hur det går och ge tips och råd så numera presenterar hon sig med "Hej, det är slavdrivaren".

Ett fyrfaldigt leve för världens bästa mormor! Hon leve hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Så här såg det ut senast på Kaggis. 


Tjipp & hej på er!