Även nu

Jag vet att jag inte är den lättaste alla gånger. Det är knappast du heller.
Det gör inget.

Jag får vara arg på dig hjärtat och vi får bråka. Jag älskar dig ändå hjärtat.
Hela tiden.


Leka? Leka!


Hej! Tillbaka från Skåne med mobilen i fickan och nyckeln i låset. Ja, min ena nyckel har faktiskt fastnat i överlåset så den har fått sitta där hela helgen. Om någon har vägarna förbi så är han/hon varmt välkommen att försöka lirka loss den.

Under tiden så har jag fått en utmaning. Eller ja.. utmaning skulle jag nog inte kalla det, snarare en uppmaning. Fick backa några bloggar för att hitta någon som hade ett så pass stort "utmaningskort" att man kunde läsa texten utan förstoringsglas.
Självklart blev jag utmanad av
den lilla Smultronblomman och mitt ord till henne, om henne, är såklart: Poetisk

Men! Jag kan inte nominera någon annan än Simon för jag är så egotrippad att jag inte läser andras bloggar alls. Möjligen Maddan då och en tillbaka-kaka på Sötrosen. Så därför, eftersom att jag är en lydig tjej, så lånar jag in två bloggar. Ostbloggen och hemlös.


Nu ska jag slagga
Vinkeviiink


RING!Jag har fått tillbaka mobilen :D


RING MIG INTE!


Min mobil försvann på en nattbuss igår. Jag har ingen annan telefon så det går inte att ringa till mig och jag kan heller inte ringa någon.

Min mail är:
annaceciliaviktoria@gmail.com och jag har Skype. Ska uppgradera nu snarast så jag kan ringa vanliga telefoner.

VIKTIGT! På fredag (imorgon) ska jag få skjuts av Henrik till Lund och jag vet inte var vi ska mötas. Ser du detta, skriv var och ge mig ditt nummer.

Den helgen ska jag bo hos Popeno. Jag måste även veta var vi ska mötas så samma sak gäller dig. Vi åker från Stockholm ca 14:00.Maila mig era nummer så ska jag se till att skaffa en alternativ telefon.


Denna är till dig babe ;P


Fototävling | Tema grått

Här är tävlingen som Smultris tipsade mig om och detta är mitt bidrag:Jag måste säga att jag är imponerad över hur många bra och seriösa bilder som var med.

August Adrial
Emelie Johansson
Eva-Lena Rosencrantz
Linda e
Marthina Serra Jansson
Patrik Petersson


Fotografer som jag aldrig sett förut som gjort helt olika och väldigt bra tolkningar på temat.
Kul! Precis så ska det vara


Alldeles nyss


Jag tvingar mig själv att gå förbi platsen där det hände när jag går hem från jobbet. Min taktik är att nöta, nöta, nöta "Jag går här - inget händer. Jag går här - inget händer. Jag går här och inget händer" tills min hjärna börjar fatta att "Aha! Majoriteten av gångerna man går här så blir man inte utsatt för rånförsök!"

Först tänkte jag ut en massa taktiker. Jag skulle gå där det var ljusare. Jag skulle gå mitt i vägen. Jag skulle gå och prata i telefon. Jag skulle skaffa mig ett överfallslarm.
Sedan sa min kloka vän Niclas följande; "Det som händer är att du gör dig till ett offer för andra människor och omständigheter. Ska du inte kunna gå hem till din egen lägenhet? Att sätta upp en massa taktiker gör att du erkänner dig själv som ett offer och då blir du också sedd som byte. Själv så kommer du bara att skrämma upp dig själv och tillslut så kommer du inte att våga bo kvar där."


Så jag tvingade mig själv att gå min vanliga väg hem. Upp för slänten, förbi partiet där gatlyktorna är trasiga, in på stigen intill huset framför. Det var först när jag kom ut på andra sidan som jag kände att faran var över. Triumf! Jag vågar, jag kan!
På den sista lilla vägbiten fram till min dörr ser jag en liten skugg-klump på vägen. Jag sätter mig på huk och grodan hoppar fram till min illaluktande sko som jag spillt allt för mycket öl på. Jag sa hej. Grodan sa ingenting. Jag sträckte fram en hand och strök honom försiktigt över ryggen men då tog han ett skutt av vägen, ner i gräset på höger sida. "Hej vännen" sa jag lugnt, som om jag pratade till en hund. "Vad du är fin. Vet du om att du är fin? Jättefin är vad du är. " Grodan vred lite på huvudet åt mitt håll, nästan som om han lyssnade.
Jag reste mig upp, sa hej då och gick in genom porten.Inbjudan


Hej vänner, bekanta, släkt och bihang!
Många av er har inte sett min nya lägenhet. (Många av er vet inte ens att jag har skaffat mig ett andrahandskontrakt på en lägenhet ute i Östertälje) Därför tänkte jag ha "Öppet hus" söndagen den 13 september för alla som vill kika på hur den ser ut. Kom när du vill mellan 14 - 20 men ta inte med dig några blommor för de kommer jag inte hinna vattna. Mat är däremot en bristvara så det får man ta med ;)


Det vore roligt om vi kunde fylla mina 46 kvadratmeter med nära, kära och även andra.


Svara så skickar jag en vägbeskrivning också ses vi då!Många kramar och hälsningar
Carmen / Cecilia / Bosse m.m.Sömnpåsar


Jäklar vad ovant att gå upp och komma hem så konstiga tider!
Så här jobbar jag fram till söndag den 13 september:

Torsdag 3/9:   14:45 - 00:45 (i säng ca 03:00)
Fredag 4/9:     14:00 - 00:45 (i säng ca 03:00, 3 timmars sömn)
Lördag 5/9:     08:00 - 18:30 (i säng ca 21:00, 10 timmars sömn
Söndag 6/9:    09:00 - 18:30
Måndag 7/9:   LEDIG! Har 1000 andra saker att göra (t.ex. packa upp och städa?)
Tisdag 8/9:     14:45 - 00:45
Onsdag 9/9:    14:45 - 00:45
Torsdag 10/9: 14:45 - 00:45
Fredag 11/9:   13:00 - 18:30
Lördag 12/9:   14:15 - 18:15
Söndag 13/9   LEDIG!


Och idag ska jag skriva i fler dagar efter det.

18 - 20 är jag i Skåne. Terapi har jag på måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar, sammanlagt med restid 14 och en halv timme i veckan. Salsa vill jag ju göra måndag, onsdag eller fredag. Argentinsk tango, det är också fredag det. Fotografera ska man hinna med, men det blir mer fotojobb än "ut och lek". Ett inträdeskort köpte jag på Eriksdahlsbadet och det kommer gälla minst ett halvår till. Och städa, tvätta, hämta hårddisk, mediciner, mat och gå till The Phone House för att klaga på min fuckade mobil. Ska jag också hinna plugga till logoped? Hitta ett jobb som synkar med det och en lägenhet som är billig. Pojkvännen och familjen ska inte heller bli försummad.


När ska jag hinna med alla vännerna som hållit mig skrattade över ytan hela vägen hit?

Ni ska veta att jag saknar er.