Hiphop som att hata alla bögar men ha videos med lebbsex


OCH!

En suddig bild från Lovisas födelsedag. Jag vet att det här inte är något kul för er att titta på men jag vill ha dom i mitt arkiv.Lovisas kusin Alice, jag, min bror Niklas och min lillasyster LovisaDet blidde ingen träning för nu måste jag gå.
Tjipp och hej!

Och här...

..har vi lite bilder som jag tog med mammas kamera i julas. Ni kan ju gissa vem som är min favorit modell i familjen Lind. Som sagt, ingen retusch än, det kanske kommer


ÅH!

Är i min kära moders lägenhet på hennes dator och jag hittade lite bilder från min inflyttning :D
Inte många, inte särskilt snygga och inga på mig MEN ändock ett stycke historia så de får komma upp på bloggen.

(Jag kanske ompublicerar dem när jag kommer hem och fått göra en rejäl retusch)Min salsapartner ChristianChristians granne och nära vän PeterUtsikten från min balkongMormor & morfar som gav mig en kaffebryggare och inte en eller två utan tre paket kaffe i inflyttningspresent. Vill de bli bjudna på fika tro?Min gulliga granne som kom med ett ljus och min mammas man Magnus. I bakgrunden ser vi min rygg och min pappas byxor.Min f.d. pojkvän och nuvarande vän Shin och den blåa grannen igen.

FINA FINA människor :D
Har jag sagt att mitt kontrakt blivit förlängt förresten? Jag är väldigt glad över att jag får bo kvar där en sommar till.


Uj uj

TRAAAAAAAAALLLALALALALLALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag är supertrött. Och himla nöjd. Jag är faktiskt rätt toppen när man tänker efter.

Träna nu.
Puss

Vad är det med alla telefonförsäljare?

Idag var det en Göeborgare från The Phone House.
Han ringde när jag var vid Universitetet. Under tiden av vårt samtal hann jag gå ner i tunnelbanan, byta till gröna linjen vid T-centralen, märka att jag åkt åt fel håll, hoppa av vid Rådmansgatan, byta färdriktning och hoppa av vid Skanstull. Det tar ungefär 20 - 25 minuter.
I ungefär 3 minuter tror jag han försökte sälja på mig ett trådlöst bredband. Resterande tid pratade vi om var jag bodde, om jag bodde själv, vem som hade gulligast dialekt (och med gulligast menade vi nog båda löjligast), vad jag jobbade med, vad jag pluggade för inriktning på gymnasiet, vad han pluggade för inriktning på gymnasiet, hans snittbetyg i högstadiet, våra respektiva åldrar, vem av oss som bodde mest off (utkanten av Stockholm vs Göteborg), min fotokarriär, min blogg, facebook, varför jag och min bror hade gemensam facebook, min bror och så en jävla massa reklam för den egna personen. Ja, också är han transvestit. Inte köpte jag något heller.

Mycket märkligt.Jag fick mycket kritik över att det inte fanns några vettiga bilder på mig här på bloggen som inte är svartvita (det heter sepia vännen) så jag slänger upp några bilder på mig från mammas 50års-fest.

Håll till godo! 

 


Mamma (min riktiga)


Knaaaark!

Gud vad jag knarkar Van Canto just nu! Särskilt Fear of the dark och The bard's song

Seriöst, om någon i Sverige får för sig att starta ett liknande grupp så anmäler jag mig som frivillig, jag skiter i om det tar all jävla fritid jag har. Bara skriv, jag är en s.k. "dramatisk" mezzosopran.

Den roligaste jävla telefonförsäljaren! :P

HAH! La precis på från det gulligaste telefonförsäljarsamtal jag varit med om.

Han hade en sån där röst... nu ska vi se kommer man kanske från dalarna när man har den dialekten? Precis som Carolina på mitt jobb. Lite fövånad, mjuk ton i en bergodalbana där man betonar den andra vokalen i allting. "Då pratAr man lite så hÄra

"Hallå eller?"
"Ja hallå jag heter StEfan och kommer från TelenOr."
"Hej Stefan"
"Hej, är det CecIlia jag pratar med?"
"Ja precis"
"Hej, har du tId att pratA lite eller är du på vÄg?"
"Det är ingen fara"
"Nejmen ok, då hAr ju du TelenOr idag och ringer för 99 kr, hur går dEt?"
"Jag trivs jättebra med mitt abonemang"
"Vad trEvlIgt! Också hAr du ju också köpt till TelenorfrIEnd där man ringer utan sAmtalskOstnad till alla med TelenOR och surfar grAtis"
"Ja"
"Ja, och dEt ser ju brA ut. Du ringEr ju inte så myckEt så.. Är det något du vill frÅgA om?"
"Nej, det känns bra"
"Jamen vad brA! Då får du ha en trevlig dAg då"
"Absolut, du med. Hej då!"
"Hej då"


Inte så att han vill sälja på mig något annat abonemang utan han ringde bara för att berätta att det abonemang jag har passar mig och höra om jag trivs bra med det. :P Så gullig!

.


Världen är liten

Jag var ute med Einstein och hennes brudar igår.
En av hennes närmaste, Bella, och jag satt nästan hela kvällen och pratade massor om allt och inget och poesi.

Det visade sig att hennes storasyster, Alexandra, ska upp och tävla i SM nu snart. Alexandra (efternamn som jag inte minns precis just nu), tänkte jag, varför känner jag igen det namnet?

Det visade sig att det var den Alexandra som hamnat mellan i Johan - Johan dramat där mitt ex agerade 2"medlare" mellan alla berörda parter. Wretman, Nordgren, Ulf, Alex, Lennart Bong, Evy, hon som vann på Rabarber för några år sedan med "String" (namnet försvann precis) och en massa andra galna poeter visste hon vilka de var. Tydligen har vi varit på både Biljardpalatset, Southside och Rabarber samtidigt utan att stöta in i varandra. Dock var hon inte med den gången då jag tävlade på Rabarber för det hävdade hon bestämt att hon inte skulle ha kommit ihåg.


Sedan visade det sig att vakten på det sista haket vi var på brukar hänga med "vårt" gäng på medeltidsveckan. Jag tror t.o.m. att han har ett förhållande med Mumsbiten.


Väldigt, väldigt roligt. Världen är liten.

Så jävla brrraaaaa!

Inga av de utsatta är medvetna om skämtet.


Familjen Lind med bihang


Svenskt näringsliv

Wuhu, det har kommit uppföljare till det fina klippet "svenska tjej -it's the grej!"
Jag delar självklart med mig av mina favoriter ;)


Till Jenny


Rus

Över-trötthet (finns det ordet) verkar blivit min ersättare för fylla. Jag blir över-pepp, över-social, älskar allt och älskar alla jag orkar lägga märke. Underligast av allt är att när jag åker hem på pendeln och tröttheten övergår till någon slags medveten koma så ser alla så jävla snygga ut.

Egentligen inte särskilt ologiskt

...undra om det finns 12stegsprogram för sånt :P