Taggad och klar

image314

Snart snart snart snaaaaaaaart

MATCHDAG
Tina ska komma vilken minut som helst (om hon inte blivit överkörd av en traktor) och strax innan 19.00 ska vi och några hundra andra supportrar samlas i Kungsträdgården för att tillsammans tåga till Råtteland. Flashbackminnen...


Jag har kläddat upp mig nu inför den stora dagen. Het böna;) Akrrrr, garanterat årets egobilder, jag ska försöka skärpa mig. Dagens låt kommer förövrigt
här (och här, men bara för de som redan har sett green street hooligans )


image320
23:25 senare samma dag:

Påväg till Kungsträdgården så träffar jag på en 80årig tant som berömmer min sminkning och undrar vad det står för. När jag förklarar att det är färgerna och loggan som står för det lag jag håller på så predikar hon om att hon gått på konstfack och gillar färger och tycker att jag gjort det väldigt tjusigt. Söt tant *ler*. De flesta ger en bara en blick som säger "jaha... du är en sån"

image318Det är alltid samma känsla när man står med de andra supporterna och sjunger, skriker, vrålar, skrattar. Känslan av lag, lek och busighet. Nu är det inte bara jag utan alla människor går mitt i gatan och klappar på bilar, klättrar på väggar och längs lyktstolpar. Jag var nog den enda som drog SL-kortet men.. jag har ju ett så varför inte??

In mot tunnelbanan var det knökat till andnöd. "Vad fan pressar alla för? Det är en kö till tuben, inte en rockkonsert!" fnös Tina till mig som bara skrattade åt hela grejen.
Rulltrapporna stod stilla och folk bara välde ner. Några människor tog sig ner på kana mellan rulltrapporna också och tassandet lät som spindelben som kontrast till de andras dunkande i plåt till "tjalalallalalala tjalalalallalala heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy Djurgården"

Efter sista biten ser jag en polis armbågade sig fram med en kille som antagligen kanat ner istället för att gå. Skallen hade spruckit upp och det var två blodstrimmor ner över ansiktet, ner på den bara överkroppen. Tröjan hade de tagit av och tryckt mot såret och det var väl tur i oturen att dess naturliga färg redan innan var röd.

Tågen var fyllda till bristningsgränsen. Faelle var där och vrålade till slut, efter mycket hoppande och skrikande, men en fruktansvärt hes röst "Haaaa*rkel*aaalå! Haaallå alltså, SPAAAAAAAAAAAAR på rö..*höust*rösten till matchen *krax, harkel*" Vilket fick uppskattande applåder och kommentarer som "Ska du säga"
Precis innan tåget (efter många om och men och banningar) skulle åka så spydde den lilla killen vid ledstången och helt plötsligt var det inte alls så trångt längre. Alla tryckte ihop som mot varandra och väggarna och några killar försökte pressa upp dörrarna som svar på killens slutkörda tjut "Släpp av mig för fan, släpp av mig!!", innan han spydde igen. En stark kille utanför uppfattade situationen och kom fram för att hjälpa till att bända upp med ren armstyrka. När han nästan hade lyckats ser vi en polis ta sats från höger sida och med all kraft tackla bort honom från dörrarna, som stängs och tåget börjar åka.

Påväg upp för trapporna i Råttis (som också står still) kommer ännu en armbågande polis. Han var ännu mer upprörd och tjöt frustrerat åt folk att ta sig ur vägen medan den unga kvinnan han bar på jämrade sig och kved. Klämskador. "Nej för fan killar. Hellre en seg Djurgårdare än en död Djurgårdare. Sluta pressa"

Well.. vi tar resten kort eftersom att det är få männsikor, förutom jag och Tina, som tycker detta är intressant. Vi kommer till matchen. Seg start, mycket ramsor, en massa rökare så ni kan ju tänka mig hur jag lät. I pausen gick jag och hämtade dricka och då försökte en fimaboy från DFG ragga lite på mig. Ok.. han var snygg på ett sånt där farligt sätt, men själva livsstilen tyder på ganska låg intelligens, vilket gör honom helt ointressant. Matchen fortsätter. Djurgården gör mål medan Tina sitter på golvet och dricker sin cola, så hon missar det. Alla hoppar runt och kramar alla vilket får mig att spilla ut halva drickan över bysten och Tina, och sen klämmer jag själv till muggen i förtjusning så den spricker. Det var bara att svepa snabbt. AIK gör mål medan Tina sms:ar så det missar hon också och sen är matchen schluuuut.
Under hela tiden sms:ade jag och Lillebror Göteborg vettiga saker som "Domarjävel" "Råttkräk" "Jag tror det blir lika" "Vi borde kammat hem segern" "Blåvitt kommer gå om" "Pytt! Dröm vidare sötnos." "HATA HATA HATA AIK" "mmm, och domarjävlar" "Jo, jag håller med dig"Bara bild, bara bild, bara bild


image302

Långt jävla inlägg men ack så läsvärt!

Innehållsförteckning
  • Loke
  • Tessie 17 år
  • Fyllebär på G
  • Fest med tre (fyra) F
  • Om bloggoffer
  • Övrigt

Dagens

"När jag var mycket liten ville jag bli präst. Vid fem års ålder ville jag bli kock för jag tyckte det var så roligt att vända fiskpinnar (en konst jag behärskar till fulländning idag). När jag börjat lågstadiet insåg jag att mitt kall låg i djurrättsrörelsen. Jag gick med i Greenpeace och ritade elefanter på mattelektionerna.

Sen kom högstadiet och pubertetspolitiken.
Jag skulle upplysa världen om dess galenskap med säkerhetsnålar, färgglad frisyr och med tusen gånger tusen inringade A´n ritade på skolans toalettväggar.

Så flyttade jag hemifrån och började på teaterestetiska gymnasiet och blev kär. Och ännu en gång var meningen med livet så smärtsamt uppenbar.

Och idag?
Jag kan avslöja att jag inte är en matroad skådespelare i rollen av en prästpunkare.

Men jag tycker fortfarande om att rita elefanter... "Så inleds presentationen på hans hemsida. Han som är min yngste brors störste idol, medeltidsveckans mest kända gycklare och låttexternas mästare: Loke

Till er som tror sig känna mig i några år till:
Födelsedag, Förlovningsfest, Möhippa, Bröllop, Dop, Skilsmässo-"ey, gaska upp dig!", Klimakteriefest, Pensionsdag, Begravning... skitsamma
Om någon någongång någonstans av någon anledning ska ha fest för moi så vill jag att ni hyr Loke. Han är inte dyr om ni satsar på att betala i natura gissar jag. Förra året så såg jag honom i Visbys enda porrbutik och i år så annonserade han efter någon att gifta sig med... och gifte sig på scen sista dagen för föreställning.
"..och vara henne trogen tills döden skiljer er åt."
"VA!?"
Tessie 17 år

Den 1:a september firade vi Therese Neidenmark en dag i förskott. Så här fin var hon då och är hon antagligen fortfarande (OBS! Bilderna är inte redigerade) :


image315

Fyllebär på G

Vi har redan två (1, 2) härliga texter från den kvällen så jag ska inte bli långradig. Lägger bara till att Sötros gjorde århundradets snyggaste insmuggling av mig på Picasso och Alesk raggade fram en öl både till sig själv och mig av en lång, lönnfet snubbe som inte talade svenska och inte hade något hår.
AA mobbade mig mest hela kvällen. Han var nog svartis för att Sötros friat till mig utan att fråga honom först. Synd för dig skruttegull!

Fyra sköna (tyvärr inga från Picasso) :

image286image285image284image283
Fest med tre (fyra) F

Förlovning
Flytt
Födelsedag
(Fredd)

Fredd och hans familj har flyttat till ett nytt (skitsnyggt) hus ganska nyligen. Hans morsa Stina har förlovat sig med en snubbe vid namn Jugge som är rolig att dansa med och för bara några dar sedan fyllde Jugge år. Jag erbjöd mig självklart att hjälpa till på festen och som tack så fick jag äta deras mat, mingla med deras vänner, äga deras söner och brorsöner på Guitar hero, ragga upp deras söners flickvänner på dansgolvet, dricka deras alkohol, sova i deras säng och duscha i deras dusch inkl. frukost a la lyx på morgonen.
Jag har ett hårt liv
Stina har 4 söner och en bror. Jugge har 2 söner. Alla kusiner som var där var också grabs. Det var bara flickvännerna som var tikar, också jag. 60 pers skulle det vara. Jag hade skitkul.
Fredds morsas killes sons kusin Simon och jag kom jävligt bra överens, trots att han var bajare.Om bloggoffer

Tillsist tänkte jag ställa två frågor som många andra bloggare har ställt och aldrig fått svar på, så det är väl lönlöst men: Vilka läser egentligen? Varför kommenterar inte alla?
Jag är inte intresserad av den här tävlingen om vem som får flest kommentarer för jag försöker ändå hålla bloggen relativt hemlig så att jag kan snacka skit om folk, men jag måste få veta vilka som läser!!
Why? Jo för att annars kanske jag snackar skit om er så att ni ser det :P *flin*
Ja, jag erkänner. Nej, nu kommer absolut ingen avslöja sig - skit också
Fick precis veta att tre sköna typer, som tål en del, läser min blogg men så det var ju lugnt. Men! Jag kommer fortfarande ihåg vilket liv det blev på Jacob Sjöstrand när jag skrev att Alex tyckte att han såg ut som om han hade somnat i ett våffeljärn. Inte fan var det meningen att Jacob skulle läsa det inlägget!

Så eftersom att jag har insett att den här bloggen inte är så diskret som jag trodde så kommer jag börja censurera helt enkelt. Det blir bara bråk och tjafs annars och jag vill vara svenskt neutral och diplomatisk..
... ... ................... .. .. Hahahahahaha Eller hur?:P Århundradets skämt.

Nej, åtgärden blir istället att gå tillbaka till mitt gamla smeknamnssystem. Då vet de jag skriver om vilka de själva är utan att behöva känna sig uthängda. Vissa namn/smeknamn är redan utlistade eftersom att jag lagt in bilder också men.. synd. Det är nära vänner som tål en del, det är lugnt.
Tål de mig så tål de det.


Övrigt

Mitt kaffe har kallnat så jag ska hämta nytt
Låten som spelas nu är Fibes, Oh Fibes! - Get up och ikväll har jag haft myskväll med min lillasyster då vi snackat skit och tittat på Lady & Lufsen
Coolingar indeed. Så... ja

Ciao