Också den där förbannade jävla salsan igen
La Isla


PAUS. Går in och langar knark och när jag kommer tillbaka sitter några grabs jag känner och småpratar. När jag går emot dom så tystnar de båda och den ena ubrister
"DÄÄÄÄÄR kommer hon! Här har vi tjejen som dansar gudomligt! Och som har så fina ögon och ett sånt vackert leende att man bli alldeles nervös när man ska dansa med henne"
"Och dääär har vi honom! Killen som druckit lite för mycket sangria tror jag" kontrar jag glatt och sniffar framför hans ansikte "Japp. Här luktar det onyktert. Du får förresten inte vara nervös när du dansar med mig för då gör du fel"
"Jag börjar komma över det" *blink*
"jaha, vad står ni killar och tasslar om då?"
"En restaurang!" flikar nu den andre killen in "Jag ska ta dit dig någon dag. Du, jag, tända ljus.."

HÄPP!:D Jamen det är kul att ni börjar ta för er killar. Den första snubben är fruktansvärt lik AA, bara lite knubbigare, alltid storleende och GRYM på salsa. Jag har nästan lust att ragga upp honom bara för att ha en likadan pojkvän som Smultris (jag brukar alltid ta hennes rester;))

Nu ska Nicke, Markus och jag hyra film.
Mira quien baila!
Mordisk

Dagens låt (Jag blev inspirerad av den randiga människan)


image355

[Psykiskt störd individ.
Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för besserwissrar, plågoandar, drama queens, emos, självömkande pateter, rökare, knarkare, retstickor, illaluktande uppvaktare och småbarn med för stor käft och för mycket snor under näsan samt den sistnämndes föräldrar.
Om patienten anfaller: Stå still och invänta hjälp
(eller som Jonas Gardell hade sagt: Det lönar sig att streta emot!)]


image366


Blev attakerad av ett as via msn som trakasserade mig tills det gick över min gräns. Ingen bra idé.

Det slutade med att han fick skulden för hela min uppväxt och blev översköljd av akademisvenska på förolämpande nivå tills han rabblade allt som var underbart med mig och tjöt efter förlåtelse
Ta det som en varning gott folk! Jag är ganska tålmodig. Du får en stillsam varning... sedan en väldigt tydlig varning.. och tillsist får du ett ultimatum med tillhörande hot och gratis frakt och om du fortfarande envisas med att inte tänka riktigt rätt.. ja.. så korregerar jag dig. BRUTAAAAAAAAAAAAAAAAAALT!

image359
Så! Avreagerad och klar! Nu ger jag er något lite trevligare att kika på medan jag dansar porrigt med gamla gubbar och sakta förvandlas till något människoliknande igen. Inget för homofober och diskreta


Myser med potäter *nöjd som satan*

Som vanligt så har jag gjort mig själv mycket snyggare än vad jag egentligen är, måste jag ens nämna det? Länge leve photoshop!

Men uppnäsan är faktiskt äkta...


image353
Sticker ut från en grå vardag

image354
Vem bor där?

image352
Förfest med randiga prickar

Vi var vid medvetande! Patetträff i lördags


JA! Jag har nu i efterhand fått höra att folk trodde jag var väldigt full. Till er har jag ett sorgligt besked: Jag är sådär i vanliga fall. Tyvärr!

Hon är en högljudd, pratglad, påträngande, närgången, sjungande, dansande, hispig, övertrött ironidrottning även i helt nyktert tillstånd.
Sen drack jag faktiskt bara 3 Coca-cola light med lingonsmak och 4 äppelmust med fläder, det kan Voice intyga.

Någon som däremot blev lite på kanylen var Sötros men det märktes först när vi gått ifrån träffen. Hon hälsade på alla i korvkön, skrattade konstant och sa "Titta på bratsen! Och på emosarna!" och pekade mot en tom gata.. och sen skrattade hon igen... men HELT säker kan jag ju inte vara.
Justja, sen brottades vi om vem som skulle prata med korvtanten också.

Redan på den nyktra vägen dit så var det ett jävla liv. Jag och Randig kladdade fruktansvärt mycket på varandra och Timon visade sig ha kvällens hetaste bröst. Vi gillar när det gungar.

Jag läste ett av mina egna poem för första gången i mitt liv!! Alla som lovat att stötta mig satt i alkoholistrummet men jag och Frater läste ändå och jag dog inte. Däremot så försvann den sista versen (jag vet inte om det var jag som var för långsam eller Frater som var för snabb men men..). Voice, Frater och Lilla Hjärtat hade lite peptalk med mig efteråt eftersom att jag är en fruktansvärt dålig förlorare så efter det mådde jag strålande. Lilla Hjärtat var förövrigt kvällens hjälte. Vi två tog en välbehövd promenad och resonerade klokt tillsammans.

Poeter är en konstig ras.
Jag och några människor stängde in sig i rummet bakom köket och hade lite fuffens för oss. Fröken Fräken sjöng en otroligt vacker sång om en polis och själv så gol jag nog djurgårdshymnen om jag minns rätt. Jag kan sjunga egentligen, tro mig. Sen kom Voice ingalopperande och skällde ut våran ljudnivå och när han gick så pustade Fröken Fräken "Ja, jag tog knappt åt mig för det verkade som om han skyllde allting på dig" till mig. Herregud, lät jag verkligen så mycket eller såg jag bara dummast ut? Han spände verkligen ögonen i mig medan de andra satt som små ljus.

Samma högljudda människa snodde sen varenda mössa hon kom åt och bytte runt med folk så tillslut visste ingen var deras egen var. Både herr & fru Sötnos blev nästan av med sina. Sen hade herr Sötnos och en snubbe till sprutat AXE i hela lägenheten så alla satt och sniffade på varandra.

Lindy och jag dansade först och hälsade sen på varandra. Turkos lyckades nog hälsa innan jag kastade mig över henne med repliken "Välkommen till poeter. Här kommer man väldigt snabbt väldigt näääära varandra". Fast det tror jag inte hon hade något emot. Hon försökte bara kolla hur pass färgblind jag egentligen var.

Tango kanske jag träffar relativt snart för han går tydligen till och från på La Isla! Kul.

När träffen var slut drog jag och sötnos hem till mig och slaggade. Ingen av oss sov särskilt bra och nästa morgon vaknade jag bredvid en riktig shake n' bake som kved "Jag ska aaaaldrig dricka igen"
Sen åt vi kex.

Schnipp schnapp schnuuut

Justfan! Någon hade glömt en svart sminkväska med döskallar på som jag Sötros tog med och jag nu har i förvar. Jag ska slänga upp en bild på den sen också men om något saknar den så är det bara att vråla.

image349
Smultris foto, Sorgsen redigering (så hon ser lite snyggare ut än vad hon egentligen gör) Även bilden nedan.
IDAG är det match mellan AIK och Blåvitt. Om AIK vinner så har Djurgården en större chans att få guld och om Blåvitt vinner så får jag 20 spänn av Simon. Win-win.
Det var allt för mig *bockar*

image108

HA!

Reklamen har börjat gå!

Studenter som trängs. Slutar med att en tjej lyckas tränga sig ut till flaket
I bakgrunden spelas någon låt... det är inte "Glad så som fågeln" men något liknande
Feint! Jag syns ju inte hjärtskärande mycket men att få 500 pix för lite trängsel och mycket kaffe är helt ok.

För er som inte orkar vänta så kan ni ju scrolla ner till reklamklippet på
den här sidan. Jag har hittat mig men om någon annan gör det så får den människan en piggelin för det är skitsvårt:P
Tips! Grå studentmössa


image347


Ja Emma, du SKA få en piggelin

Saker och ting

Mina fina killar!
Hahaha ja.. kul att de har humor. Har alla sett
det sjunde inseglet?
Har alla sett deras version?
De som syns i bild är Fredd och Simon men jag vette fan vad de har gjort med rösterna. Är det dubbat?Jag har gjort min ömma moder en tjänst och fixat ett foto hon ska ha på någon hemsida i jobbet. Sen tänkte jag vara en ängel och rädda hennes foton från Cuba också. Så här gick det:

Min redigering
image345


Orginalet
image346Åh vad jag är duktig. Nu ringer TessieSenare


Tina rekomenderade en blogg som tydligen skulle vara jävligt rolig.
..Den var faktiskt jävligt rolig så jag länkar den här också. http://mittlivsomemil.blogg.se/ Tydligen hennes granne eller något. Sen måste ni ju ha dagens låt också så ni inte deppar ihjäl er över länkarna högst upp. Är det förresten bara jag som kommer ihåg Robert Gustafssons parodi på Det sjunde inseglet, som också var reklam för Manpower. "Nisse, från Manpower" "Hurrudu.. nu känner jag demonerna komma här. Fan vad jag mår dålig. Vi ska ha ångest!!" *garv*

Ne, nu svamlar jag. Normala människor sover såhär dags
Skulle ni ha en låt?

Låt

Suckers

image341


Klockan 00:07 ringde Tina och sa grattis. Alla andra som hade satsat på att säga det först är av henne äääägda. SYND! Hon vinner en piggelin och en rosa hammock.


Tecken

HJÄLP!

Alla som kan teckenspråk kan väl höra av sig? Ni behöver inte kunna det utantill eller ens bilda meningar för själv kan jag absolut ingenting. Jag kan säga "Du är söt", "Du är snygg", "Du är snyggare", "Tack", "Lång", "Tillbakadragande", "Katt", "Hund" och "Vattensköldpadda" -that's it
En snubbe på salsan är döv och känner sig fruktansvärt särbehandlad. Jag kanske inte kan lära mig tillräckligt för att kunna snacka med honom flytande men jag vill iallafall visa att jag försöker.

Vem som helst som kan vad som helst: Snälla kontakta mig.
Jag ber verkligen

 

 

 

Åh, jag har letat efter denna!
Den säger ganska mycket om min musiksmak och fruktansvärt mycket min textsmak. 

Ikväll kommer Martin till Stockholm, vad fan skulle jag göra alla som ställer upp i vått och naturligt blött? Förstår ni att killen åker ner till Stockholm och tar hand om sin krackelerade lilla själsfrände (moi) istället för att dra till Tyskland?
Musiklek och kollage


Ha winap på shuffle och skriv låttiteln som svar på frågan, hur konstigt det än blir. Klicka fram för varje fråga einstein, annars blir det inte mycket till musiklek.

Hur är din sinnesstämning just nu?
So lonely (min winap är läskig)

Vad gör du?
Händerna i taket (när jag inte har fötterna på jorden..)

Vad hade du egentligen velat göra?
One more (...? En mer... kopp te. Jo fan, det ska jag göra sen)

Hur är din framtidsvision?
Jump (fallskärmshopp)

Vad tänker du på?
Döden leker (heh.. subbwinap)

Säg något som alltid gör dig glad:
Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (såå... ja! Och nu över till vädret)

Säg något som alltid gör dig ledsen:
Stora havet (Oh ja, det är mycket deprimerandedadadada)

Ta en person som du ofta tänker på och gör en association:
Waiting for a star to fall (jo det stämmer fint)

Vad är det bästa som skulle kunna hända just nu?
It will not happen here (Det här börjar bli obehagligt. Nej, det är inte särskilt troligt att det gör)

Jag säger alkohol. Du säger:
Cecilia Lind (HAH!)

Jag säger droger. Du säger:
Just like a pill (Precis som ett piller ja, korrekt uppfattat)

Jag säger sex. Du säger:
I wanna (That's it. Nu börjar jag med mediaplayer istället)

Ge alla en sista hälsning nu:
Call on meMan brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord så jag gjorde ett litet kollage till känslosvallen istället för att skriva en novell. Ni kan ju alltid tolka själva

image331

Galla

Också försvann det långa inlägget innan jag hann spara.
Hurra. Precis vad jag behövde just nu.image330


smultris säger:
gå och värm en kopp the. sätt dig ner med thekoppen och blogga lite om antingen inget alls eller om hur du känner, fast utan att använda namn.
Så ska jag visa dig lite roligheter senJenny är min gud och jag fattar verkligen inte hur hon orkar. Nu sitter jag med en varm kopp te och bloggar om inget alls och om hur jag känner, fast jag nämner henne vid namn. :P

Men min
alarmsignal hjälper iallafall lite mot att vara pmssubba. Den ringer var 10:nde minut för att påminna mig om något jag ska göra,men jag skjuter alltid upp det i 10 minuter till. Nu har den ringt 5 gånger. Förlåt, nu satte gång nr. 6 igång. Dagens låt hjälper också. Vissa dagar vaknar man med en grön, blinkande neonskylt i pannan med texten "Det var ingen olycka, jag föddes så här" och den går inte bort med varken vatten, finnsprit, hudsalvor eller allt smink i världen. Andra dagar gör man ingenting men ser ändå för jävla snygg ut.
Idag ser jag för jävla snygg ut.
Dålig timing med tanke på att jag idag är överkänslig, oscoial, irriterad och tillbakadragen.

Nejmen Jenny är grym men det finns tre människor som toppar listan för att vara bäst i dessa sammanhang. De heter Jadír, Irma och Lukas. Jadír säljer chokladdoppade mandlar på Hötorget, Irma är min kusin och Lukas är en gammal flört som jag hittade på Gröna Lund för några år sedan. De är verkligen världens bästa lyssnare!

Vill ni veta tricket?
Jadír kan inte svenska

Irma fyller snart 1 år

Lukas är döv


Nu ska jag ta en påtår och kanske fixa någon bild (alarm nr. 7). Sen får vi se om jag lyckas göra det jag borde. Viiinkeviiiink


Söndag

Heh.. det är löjligt många som seriöst kallar mig för Carmen nu för tiden. Inte för att jag har något emot det - tvärtom- men det kunde man inte trott när man blev som mest uppvaktad av allas våran Sjöstrand och fick smeknamnet. Fast ja.. så mycket som jag skyltade med det så..;)
Kul!
Jag började dagen med att åka och käka fruskost hos syrran och sen hade jag plåtning med henne och hennes kille ute på Waldermarskudde. De vill egentligen ha allt i svartvitt men jag tyckte det blev jättefint i färg också, eller?


image329Sen kom jag in till gamlastan vid 4 då Uffe och jag skulle öva inför läsningen. Jo, vi ska läsa på nästa poetträff. Jag vettefan hur han lyckades övertala mig till det men med honom som engagerad mentor så kommer det nog bli skitkul. Men jag kommer nog vara nervös (att läsa inför folk är inte riktigt min grej egentligen) så jag hoppas alla är fulla då.

Dagens låt

TV3 & TV4 om två veckor - tack


-*nyvaken och raspig* Erhum, a det är Cicci
- Hej, jag ringer ang. en filmning. Är det möjligtvis så att du varit på casting hos Emelie?
- ... va?
*tänker: Emelie.. Emelie damp studio? Provfilmning inför någon realityshow, just fan*
- ... spela roll. Vi håller på och spelar in en reklamfilm och vi är korta om folk. Har du möjlighet att komma hit?
- ...vaddå? När då?
- Nu!
- Vart?
- Midsommarkransen
- eh jo...
- Du får 500 för besväret
- Ok, jag ska bara klä på mig..
Nå... tänk er en väldigt inbakat typ av knut, mycket läppstift, glitterpumps och en vit mini-miniklänning.... på mig! Outfiten fullbordades med en stundentmössa. Alla hade en, men det var bara jag och en till som hade en grå, så ni kanske lyckas se mig i vimlet. Hela dan gick vi och funderade på om de var cp-klasserna som fick de gråa mössorna i verkligheten.
Jag tänker inte berätta vad reklamen går ut på men alla är utklädda till studenter och det är reklam för bostäder. Kommer sändas på 3:an och 4:an om två veckor, så håll ögonen öppna!

Jag kom dit och kom inte därifrån förrän runt 21. Jag vet inte om det var sömnbristen, matbristen, luften, allt kaffe eller faktumet att det låg i rollen att vi skulle pressa oss mot varandra, men redan vid lunch så.. ja.. låt oss säga att det var sköna männsikor. Stod man bland killar så pratade man om våld, motorsågar, knogjärn och ketchup. Stod man vid tjejerna så skojflörtade man friskt åt höger och vänster, mer eller mindre extremt. Jag och tre tjejer till hamnade i någon slags kladd-och-juckorgie, bara för att göra den ene tjejens pojkvän svartis. En Hanna, en Jonas och jag började shakea boobs och bootie i slutet så att en kameraman nästan hänkade på:P
SKÖNT folk, även de som höll i projektet.

Vi blev ett litet gäng där. Jag, Hanna, Jonas och Ville. Jag orkar inte skriva allt men: Mjukost och Messmör. Motorsågsmassaker. Matsex, ICAreklamer, skandal och vafalls. Aboooo, jag cuttar dig. "Du är en sån wesserbisser" "VA? Nej, han är ju iran!"

Efteråt drog alla utom Ville (som blev hemtvingad av sin finska mamma) till café 60 och ja... jag kom hem nu. Fan vilka sköna människor det finns! En finsk-iran från röda linjen, ett amerikansvenskt albybarn och en blond sak från uppsala + kaffe. Vi är så busiga så.

-Vi ses nästa vecka då?
-öhh alltså jo visst kanske det
-Fint! Och då ska Ville vara med
-Då ska Ville vara med
-Flörta inte med Ville
-Haha nejdå. Hittar du hem nu?
-Godnatt