SnabbtKan inte alla som läser det här bara gå och ge
människan som är närmast en ordentlig jävla kram?

Slutade tidigare

vilket innerbär att jag har en glipa fram till 18:30 då jag ska dra till yogan. Istället för att göra sånt jag vill göra, som att skriva långa, konstiga blogginlägg eller leka med bilder, så ska jag göra något vettigt. Har precis gjort en lista över vad som borde göras.

 • Skriva skräckrecension om "Hanteringen av odöda" (vilket är en sjuk uppgift eftersom att det inte är en skräckis)
 • Skriva en argumenterande text (debatt?) på engelska om valfritt ämne
 • Skriv en text i journalistsstuk om alla moderna -ismer i samhället
 • Sortera kläder
 • Sätt in alla jävla papper i rätt pärmar
 • Få rätt på böckerna. Var är dom?
 • Maila iväg BDSM-, tema pendling- och kristallbilderna
 • Lägg upp en ny budget (Den senaste sög)
 • Läs på mer om feminismen och surrealismen
 • Hämta hem Raven
 • Öva Bin-nam-ma, Pastime with good company (och häfta ihop den, det här går inte), Salve Regina (den av Poulenc), Sanctus och The making of the drum (Chilcott. Bör också häftas)
Det är det jag kan göra här. Sen har jag massa arbeten i Illustrator/In Design, samt kläder som måste inhandlas

Det är bara att köra igång.
Hej igen

image479

Jag tänkte bara återigen pointera hur störd jag är, det kan aldrig sägas för många gånger.

Jag satt seriöst och funderade på om det inte vore bättre att flytta ut på landet när barnet (Vilket barn? Jag är 17 bast, vilket barn har jag att ta hand om?) kommer så det inte är lika stor risk att han/hon föds med astma.

Det måste ju vara någon typ av moderskänslor men är det inte lite väl jävla tidigt? Är det bara jag som tycker det? Måste vara allt snack om "framtidens generation" (Global uppvärmning) som satt igång det hela.

Eller så är jag gravid

Mon dieuSenare:
Så, nu har jag fått i mig lunch och börjar tänka som en normal människa igen.


Dagens ord fick vi från Shin: lunchoption

Dagens utskällning fick Thieme. Grattis. Så går det om man jävlas med mig innan jag fått min dagliga dos koffein.

Dagens låt får det la bli
denna

Dagens gullunge blev Einstein som slängde sig runt halsen på mig och fällde en och annan lufttår för att hon är så dålig på att sopsortera

Dagens spånskalle var Lotta, eller någon som låter likadant, som garvade och snackade när alla var på Grand och såg Elfte timmen. Själv har jag lite svårt att se humorn i det, tråkmåns som jag är.


Sen har det inte varit något typiskt med denna dag hittils. Funtar på om jag ska väldgästa Ariel ikväll, han är skyldig mig en sen i söndags.

zavolej mi

Me, I and myself

Ditt ego får sig
en skjuts, när
du hör allt positivt
som sägs om dig,
t o m av personer
som du inte trodde
brydde sig om dig

Haha, så sant. Fan vad jag älskar horoskop.

De första låtarna jag hörde idag var Easy Lover och The Power, vilket avgör saken. Fr.o.m. nu så byter vi 106.7 till 107.5, iallafall på mornarna, så kommer jag vara mycket trevligare att umgås med. Om någon sedan kunde bjuda mig på en kaffe varje dag skulle jag nog aldrig mer höja rösten. Åh gud vad kaffesugen jag blev nu, jäklar!

Jag och Farin pratade lite om alteregon igår och då började jag tänka efter vilka skillnaderna mellan mig och Bosse egentligen är. Kom fram till följande:


Bosse

 • Skrattar mer
 • Är mer vulgär
 • Skrattar högre
 • Ångrar sig aldrig
 • Blir lätt aggressiv
 • Är flörtig som sat'n
 • Gillar att överraska
 • Hamnar ofta i trubbel
 • Har nästan inga gränser
 • Blir själv aldrig förvånad
 • Sexigare (vildare? Hör ihop?)
 • Kan prata med vem som helst
 • Har självförtroende uppåt väggarna
 • Sätter sig i knäet på folk hon inte känner


Vi kan sammanfatta det med att Bosse helt
enkelt är mer. Som en följd av det så blir hon
snabbt trött också. Det är det skönaste med
att vara Bosse, hon har aldrig sömnproblem.


Att älska Sverige är inte rasism

image468Jag bryr mig inte hjärtskärande mycket om vad artister gör på fritiden. Enligt de flesta bryr jag mig alldeles för lite med tanke på vad jag lyssnar på ibland och de än ändå ofta människor som lyssnar på hiphop & rnb. Skärpning folk, har ni ens tänkt på vad t.ex. "Shake that ass bitch" handlar om?

Loke ska ha våldtagit en tjej, Robbie Williams sägs vara sexmissbrukare, Marilyn Manson ska ha misshandlat djur på scen (vilket det iofs finns bevis för att han inte gjort men det är inte poängen) och Michael Jackson behöver jag väl knappt nämna.

I vilket fall så lyssnar jag på musiken jag tycker är bra och skulle varenda jävla artist åsikter vara mina bara för att jag tycker de är grymma musiker så skulle jag väl i princip bara kunna lyssna på Georg Riedel.

MEN det var ändå en glad överasskning att få se
det här klippet.

Det är inte helt enkelt att säga att man lyssnar på Ultima Thule.
Sen får jag ju fortfarande problem när jag lyssnar på Pluton Svea
men det är ju inte konstigt alls. De är inga diskreta rassar precis."Skinheadkulturen är en av de få subkulturer som har en multinationell bakgrund. Skinhead var fram till 1995 den vanliga svenskpråkiga benämningen i bland annat TV-nyheterna. En vanlig faktoid är att alla tror att skinnskallar är nazister, rasister, eller i alla fall främlingsfientliga. I själva verket är det ett rykte som hängt kvar sen länge. Rakad skalle har alltså ingenting med politiken att göra."
image470image472image473

På lördag ska jag bara ta det lugnt


Jo pytt. Körrep hela dagen. Hem. Dusch. Mina hemmagjorda pannkakor (fråga inte hur jag gör men de smakar som mormors. Jag är grym) och sen iväg till bion, Anne och Lova för att se This is England.
Den var tung, tung, tung och jag kom hem precis nyligen efter trots att Daems och Farin tyckte jag kunde ta mig ut till de andra poeterna (som nog är duktigt packade vid dethär laget). Jag är helt enkelt för trött.
Då ringer Alex och Niklas och frågar ifall de får komma över med en bra film.
Det ska jag nog klara av, strålande kompromiss som innebär att jag inte behöver röra mig en milimeter från mitt vaniljte och min delade kiwi. Ingen hackad kyckling utan frukten.

Imorgon skulle jag först fikat med Farin, men han skulle lägga golv med familjen (familjen före allt, den kör vi också) och sen skulle jag haft en konsert men den ställdes också in så söndagen blir bara lugn och skön.

.. ... Pytt! Jenny lyckas alltid få mig att lova så konstiga saker. Nu har jag lovat att jag ska åka ut till Tumba och laga pannkakor till henne, AA, Deams och den randiga människan. Sen ska jag ev. ha Eddie Izzard-kväll med Farin om hans mamma släpper iväg honom.


Med andra ord: Ingen sömn denna helg heller


Musik

Och förövrigt så blev det inga scones, vi hade slut på smör.

Ahahaaha

Shin tyckte jag skulle kolla in LOLcats. Det här var faktiskt den enda jag tyckte var riktigt rolig men SATAN vad jag tyckte den var rolig. Inte helt snäll humor, jag vet.

image459


Jag kanske känner igen mig lite ;)
Jävla brevbärare


Jag misslyckades med att ta hem Två på en miljon. Jag glömde helt enkelt.
Men den har legat och samlat damm sedan slutet av september, jag tror jag överlever en helg till. Det absolut skönaste är att det faktiskt inte spelar någon större roll om den försvinner. Lite trist skulle det ju vara, det är ju verkligen ett härligt minne, men jag skulle inte ligga sömnlös.Att bero på sömn. Lola hade skrivit i sin blogg om en dröm hon haft. Jag drömmer inte så ofta men när jag väl gör det tycker jag alltid det är lika jävla roligt. Tyvärr brukar jag bara minnas det sista jag drömmer och kan då med hjälp av det påminna mig om hur det hela började men min tvistade hjärna slår oftast om den en annan, kort och helt oviktig dröm precis innan jag slår upp ögonen till det förbannade ring ring ring ring ring ring ring.. BANANAPHOOOOONE

Det rycker i varenda muskel i mig när jag sitter där i yrvaket tillstånd och vet (vet vet VET!) att det var något jag skulle komma ihåg. Att jag glömt något viktigt. Jag har säkert löst livets gåta för längesedan, bara det att jag inte minns det i vaket tillstånd.
Surt sa räven.


Men inatt var jag för trött för att drömma något alls. Jag skulle egentligen bakat scones men jag väntar nog tills målsmännen åkt till Mora så det inte blir för mycket krig. Morsan (syrran, bästa polaren, ägaren till soffan jag sover i..) badar och har huvudvärk för tillfället. Jag saknar henne. Jag saknar att vara hos henne, där behöver man inte prestera ett skit. Oftast är jag inte ens ett vettigt sällskap och det gör tydligen ingenting. Man behöver sånna platser.18:30: Nu har jag ätit chaimat och målsmännen är som bortblåsta. Jag hann dessutom boka upp en bio med tjejerna på lördag och ev. en fika med Farin på söndag. Nu dricker jag te, snart ska jag baka scones. Mys.
Ciao

SnyggtKlar med typsnittsarbetet i Grafisk Design

och såhär blev det:

image454
image455image456image457image458


Varför är det så mysigt att krama någon som är så lång att man måste stå på tå? Jag måste vara vietnames på något hörn för i Vietnam är längd och skönhet samma sak.

Simon hjärtat, man behöver inte vara lång för att se bra ut.
Du är assnygg du också *pussar panna*Fredd och jag drömde oss bort på bussen hem och började spåna på att skaffa katt tillsammans. Delad vårdnad. Den ene tar över när den andre reser bort och vise versa. Problemet är då att Fredd kanske har blivit allergisk på senare tid så där sprack det. Han får skaffa sig en vandrande pinne istället

Vi såg "Thank you for smoking". Den är bra. Lysande kameraarbete och valet av musik är fan underbart.


Igår var jag ute med salsakillen (gentleman nr. 1 av tre möjliga) och tog en lättmjölk eller fem. Astrevligt, det var alldeles för längesen vi sågs. Det är inte helt säkert att han håller med. Han pratade om att flytta till Kungsholmen varpå jag förtjust pep att vi i princip skulle bli grannar i sådana fall.
Då ändrade han sig genast

Nejmen det är verkligen jätteskönt, vi fick jättemycket sagt och utrett och jag vill påstå att vi är mycket thightare nu. Sen är det intressant hur svårt folk har svårt att koppla år. Han köpte att jag var 16 när vi lärde känna varandra förra året (april 2007 kom vi fram till va?) men när jag igår påminde om att jag var född 1990 höll han på att få hjärtstillestånd. Själv är han ju 74. Bra årgång

Sen kom hans nuvarande böna och plockade upp oss. Hon är så jäkla söt så det finns inte.


I måndags blev jag äntligen av med min strupkatarr så det har jag firat hela veckan med att dricka ikapp alla koppar kaffe jag missat och just nu tuggar jag på en mandarin. Fick precis reda på att Thomas Dybdahl var norrman, det visste jag inte. Började nästan tro på spöken när det mitt i en låt kom in en knarrig gubbröst som på ren svenska (trodde jag, men det var visst ren norska) viskade någonting om livskvalité.
Nu ska jag försöka få något vettigt gjort innan jag drar till yogan

Zavolej mi


Jag är egentligen inte så mycket för Kent men jag är mycket för nämnda stad.
17:10: Glömde! Jag hittade Laus och Cicci - Två på en miljon i en mapp i Megy. Jag tror det är dags att den får börja spelas igen. Tar hem den imorgon

Hej Therese

image475

image452image474image476image451
<---- orginalet

"Pessimism är det namn som fega män ger åt visdom"

"Det är bara att inse faktum: Livet är hemskt. Allting som kan gå fel, går också förr eller senare fel. Hur ofta plågas man inte av försenade flyg, meningslösa möten, trista tvprogram eller överkokta makaroner? Det är inte ditt humör som det är fel på. Det är allting annat som går åt pipan. Du vet det, vi vet det och i den här boken finns fullt av vittnesmäl från andra som också vet det. Läs om tillvarons tristess, otroliga olyckor och allt annat dumt som man tvingas genomlida. Du kommer garanterat att bli besviken!"

Detta är inledningen till vår tids nya bibel: "Lilla pessimist boken" //Känguru
Kan varmt rekomenderas till optimister av alla slag. Den har nästan botat mig (tidsoptimist) och jag har bara läst egenom den en gång.

För att ni ska kunna få samma kunskap som jag så har jag nedan samlat alla de bästa utdragen ur boken. Läs, lär och njut1) Vad människor säger och vad pessimisten hör

- Åh, vilket sött barn du har!
Den där ungen är ju, om möjligt, ÄNNU fulare än vad du är!

- Din bok var verkligen fascinerande.
Det var helt otroligt hur lite jag behövde läsa innan jag somnade

- Jag älskar dig också
Nej, det gör jag inte, men eftersom du sade det måste väl jag också säga det2) Pessimistens liv

Flera vetenskapliga undersökningar har visat att pessimister lever längre än optimister, möjligtvis beroende på att de sistnämnda tar fler dumma chanser, tror sig klara omöjliga uppgifter och inte garderar sig mot missöden.

Fast vad spelar det egentligen för roll om man som pessimist får ett längre liv? Det är ju ett helvete att bli gammal....3) Du vet att du har en dålig dag när...

... det minst irriterande på dagen är när datorn kraschar

... ditt hus brinner upp på samma dag som ditt försäkringsbolag går i konkurs

... du inser att det skulle vara en förbättring om du dog och återföddes som en dyngbagge


4) En sann pessimist...

...lyssnar på radio och funderar över hur fula de människorna är eftersom de inte får vara med i tv.

... Säger inte "Det var bättre förr" utan "Det blir värre imorgon"

... Väljer inte mellan kyckling och nötkött utan galna kosjukan eller salmonella5) Pessimistens svar till optimisten

- Lev varje dag som det är den sista!
- Men du, långvårdsavdelningen är rätt trist..

- Livet blir vad du gör det till
- Åh nej, försök inte skylla mina föräldrars misstag på mig!

- Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder
- Vet du vad en orkan är?6) Murphys lag

Om någonting kan gå fel, kommer det att göra det.

Om det finns en chans att flera saker kan gå fel, kommer den sak som ställer till mest skada att göra det.

Om ingenting kan gå fel, kommer det att göra det i alla fall.

Om man ser att någonting kan gå fel på fyra olika sätt och hittar en lösning för att åtgärda dessa, kommer ett femte, tidigare okänt sätt att uppenbara sig.

Om man lämnar något åt sig självt, tenderar det att förvärras.

Om allting verkar gå bra, har man helt klart förbisett någonting

Saker och ting förvärras under tryck7) Kärlek

Ju snyggare någon är, desto mindre chans är det att personen vill prata med dig.

Den du träffar ikväll kommer alltid att se värre ut imorgon.

Precis efter din skilsmässa kommer den andra personen börja lägga vikt på "tills döden skiljer oss åt"

Om en man säger någonting till sin fru utan att hon hör det så har han fortfarande fel

Om en fru säger någonting till sin man utan att han hör det så är teven på.
8) Pessimist lexikon:

Ess
Ett spelkort som är lägst när man vill att det ska vara högst och högst när man vill att det ska vara lägst

Otur
Det som följer dig från vaggan till graven

WC
ett skitställe

Undergång
Det världen är påväg mot

Åsna
Optimist

Is
någonting man halkar på


Citron
En frukt man kan kasta i huvet på någon som säger "if life gives you lemons, make lemonade"
Och som avslutning till alla er optimister som fortfarande inte är övertygade vill jag citera George F. Will:

"Det trevliga med att vara en pessimist är att du alltid får rätt, eller blir glatt överasskad"Publicerad 2007-06-28


Sofies visa

Sofie, hon tog till flaskan för den står alltid där
Allt annat drar iväg förutom hennes begär
Smugglarsprit och hög musik
När hon lyssnar på Kenta så får allt annat vänta
Kenta och herr Björk, de var ett sjujävla par
Herr Björk, kan ni nog lista ut, det är Sofies far

De söp och knarka ner sig
Hon sa ?jag har det i mig? och vad svarar man på det?

Den första snubben tog hon för hans utseendes skull
Hon sket i att han slog henne så fort han blev full
Puckla på poliser med
Mycket action, lite snack. Han fanns i varje gängattack
När hon fick nog och stack blev hon förföljd av hans hot
Hon bor i ständig skräck, för rädsla finns ingen bot

En annan miserabel brud blev sen hennes vän
De gick ofta till plugget men då söp de igen
Rast på toaletten
Den bruden var av egen sort, hon skulle satsat på abort
Istället söp hon hårt, det blev ett missfall tillslut
Hon pratar aldrig om det för att själv härda ut

De två tar nu hand om varann så gott som det går
För har man ingen mor så tar man lätt det man får
Eller visst har hon en mor men...
Jag måste fråga dig Sofie, hur ansvarslös kan mamma bli?
"Det finns nog mat i kylen, klarar du dig ett tag?"
sa hennes mor och stack på festival samma dag

En man var speciell bland de som kommer och går
De fick ihop en grej som säkert höll i ett år
Hallucinationer
Trots att hon redan vet en del så gick allt så förbannat fel
Han dumpa henne för en bimbo född 92
De slukade varandra medan hon fick se på

Sagor har ett slut men denna fortsätter än
Hon super och hon knullar runt med pojkar och män
och ångrar allting dan därpå
Hon finner inte några svar. Nu har hon ingen lever kvar
Så tänk på det föräldrar, eran dotter kan bli
som alla andra barn, eller precis som Sofie

Ert val"Tu måst all ting från tig skilja
om tu Jesum följa wil
Hata egit lif och vilja
wilt tu höra himlen til
Wällust, gull och wärldslig ära
bör tu icke ens begära
Then all wärlden dyrka plär
såsom trenne Gudar här"


Vad har hänt?

..sen senaste inlägget? Dvs, hur mycket har världen förändrats sen i fredags.

Well... i fredags så drog jag till Peter, Erica och Daniel för att andas och snacka ut. Helt underbara människor.
Erica gick och la sig innan 22 och Daniel försvann vid spöktimmen. Sen satt jag och Peter uppe med varsin kopp te för att prata, lyssna, tänka, skriva och avbryta varandra stup i kvarten. Högvarv. Vid 4 var jag i koma så jag kröp ner i Ericas säng och sov som en gris tills Daniel glatt väckte mig klockan 10. Erica var tyvärr tvungen att gå. Fantastisk tjej, verkligen. Daniel, den gullungen, tyckte det var bättre om jag klättrade upp i hans våningssäng och kollade på hans nya TV för han hade så kalla tår *ler*.
Pelle sms:ade galet när vi skulle göra lunch. Dyrt, påpekade Daniel. Påminn mig om att jag ska ringa Pelle när jag har tid över.

Halv 4 vaknade Peter och en halvtimme senare stod jag på tunnelbanestationen.

16:45 var jag hemma. In i duschen, red ut håret, byt unkna kläder och sen var det bara att ge sig av igen. Hade blivit bjuden på middag hos Shin och Andreas.
Även det blev en supermysigt kväll. Andreas och Shin kunde både brottas och dansa men bara när de åt en viss sorts ost (?). Eller ja, brottas kunde de i vilket fall. Medans Shin var och nattade Andreas så passade jag och Farin på att bestämma tid och plats att ses idag (Jag har faktiskt lite brådis till den träffen)
Sen satt vi och såg på UFC tills vi kom på hur mycket klockan var. Sista tunnelbanan till Odenplan hade gått men det fanns tydligen en buss man kunde ta raka spåret. Det struntade jag i för det var mörkt och blött och var halvsov redan så jag stannade över på soffan. Soffor är lite min grej faktiskimage547, jag sover alltid jättebra i sånna.

Vaknar stax innan 8 av en Shin som hade tvättstuga. Frukost. Mer snack. Missade bussen med 2 minuter, fick vänta 28 på nästa och nu är jag hemma. Tadaaaa.
Och nu ska jag träffa Farin så vi får höras. Jag har ingen passade bild så ni får se utstyrseln jag hade på sjungningen för Reinholds på Oskars. Jag antar att ni har hört sagan, det är en av mina favoriter?
Ni får se bilden iallafall. Med klirrande schalett (stavas det så? Den är inte med på bilden), lika högljudd, röd sjal över axlarna, klackskor och kastanjetter så hörde man precis var jag var hela kvällen. Mina medarberare var duktigt trötta på mig men gästerna visade bara uppskattning.

Nu måste jag verkligen rusa. Puss

I wanna really, really, really wanna zigazig-ha

Skulle visa brorsan hur dålig deras senaste låt men fan, den där är ju skitkul.Har precis varit hos farbror doktorn


- Röker du?

- Nej

- Har du druckit mycket alkohol den senaste tiden?

- Nope

- Kaffe?

- Ehh.. en och annan kopp kanske...

- Jucie?

- Har väl hänt...

- Apelsinfrukter?

- Räknas mandariner?

- Allt jag räknat upp nu är till en viss mån frätande. Du har något som är ungefär som magkatarr, men det sitter i strupen istället. Det läker av sig självt om du genast slutar att äta eller dricka det jag just räknat upp.


Åh.. det sista jag fick i mig innan jag gick och la mig igår var en mandarin och en kopp kaffe och det sista jag fick i mig innan jag gick iväg i morse var två glas juice och en mandarin. När vi skulle göra en personlighetsanalys på psykologin (intressen, utseende, status, personlighet etc.) så försökte Fredd få mig att skriva kaffe på alla, det här kommer nu gå jättebra. Som Morsan säger, det blir te till mig framöver.

image538

Fotograf: Smultris

Jobba jobba jooobba *hejarklack*

image534
Fixade den här trombonen förut. Det är en bastuba men jag döpte den till trombon för att .. ja.. för att jag är störd eller ville vara alternativ eller något. Jag tyckte den blev lite ball. Lite Dalí-inspirerad.
*Skratt* ja.. jag är en sån där sjuk människa som kan göra sig själv rörd.
Jag kan t.ex. bli jätterörd när jag själv sjunger vissa låtar.

Fan vad jag saknar en "körmamma" jag hade, hon bölade nästan alltid när jag sjöng! Särskilt till "nu är det kväll" av någon jävla anledning.

Det finns en film på när jag sjöng den solo i Prag. Med mina gröna sandaletter (för hårt snörade, för höga klackar) min svarta "ploppkjol", den svarta T-shirten med trycket "Prague - czech it out!" och jättestort, våfflat hår så var jag som hämtad från Malmskillnadsgatan.
Jag var så nervös! Man hör hur rösten darrar till när jag hamnar i altläge och körmamman på första rad sitter och totalbölar. Det var väl det som räddade min dag, annars har jag ju så svårt att prestera sämre ifrån mig än vad jag tänkt. :D


När jag var 13 så var jag på en audition till en film som skulle komma. Samtidigt i Märsta tror jag den hette och jag var så stolt över att ha kommit vidare till andra auditionen för det hade ingen annan i min skola gjort. Det är kanske därför jag fortfarande kommer ihåg monologen till testscenen vi gjorde
Jackie (jag) står och fixar sig framför spegeln i hallen inför en fest när hennes mamma kommer in.

-
Vill du dö?

- Nej, vaddåra?

- Amen det är minusgrader ute Jackie!

- Och? Jag har dunjacka.

- Ja, och bar mage. Inga byxor.

- Ameh! Det är snyggt.

- Nej, det är fult. Dessutom så sänder du helt fel signaler som du inte har någon täckning för.

- ... så du tycker jag är ful?

- Nej, dina kläder är fula.

- TACK!?

- Jag är bara ärlig!

- Men mamma, alla ser ut så här!

- Ja, alla på Repeban ja. Klä om!


Jacke stampar rut i golvet och går sedan in på sitt rum.Haha, minnet är bra jävla ballt. Jag som oftast inte ens kommer ihåg vad jag åt till frukost.

Skrev just en text - på engelska (det du mumin!). Den är säkert fylld med fel men i mina öron är den fin. Inspirerad av
denna låt.
Så ja.. nu sitter jag och är rörd och nostagisk. Ska genast skärpa mig göra klart arbetet. Jag har lite tid på mig...


image535

Konversation med fotoläraren- Vad gör du nu?

- Jag fixar ett foto på en kille som är nyanställd och vill ha en bild att ge till företaget. Jag kanske, kanske, kanske eventuellt möjligtvis ska göra jobb åt resten av de anställda också.

- Fan vad kul! Du är ju en av mina elever som kommer kunna livnära sig som fotograf ganska tidigt efter att ha avslutat utbilningen

- Tror du det? Man kan ju alltid hoppas.

- Tss! Don't you worry.

Uppdatering (Smultris order)


Men tjaaaa. Har kommit hem från yogan och ätit pappas berömda potatismos. Han är grym på all typ av husman men det han är bäst på är sagor. Eller han var iallafall det senaste gången jag hörde en men det var några år sedan. Han verkar tro att man växer ifrån det...inte då. Jag skulle inte banga på en Rufus just nu. Ta det gärna som en vink Varg, jag vet att du läser *puss*

Jaja, nu ska ni andra får era redigerade bilder. Visste ni t.ex. att Morsan har en CPhand?
Jag skulle leka med en bild lite liquify och detta blev resultatet:
Tja.. jag blev inte nöjd och när jag inte är nöjd är jag irriterad och då går det såhär: Den här bilden har jag faktiskt tagit själv också. Vad fin du är Daniel :)Katie Melua

Finalen på Rabarber (igen. GUD så tjatigt)


Ok, innan ni säger något så ska jag förklara orättvisan här.
Andreas och jag snackade för ett tag sen och då lovade jag att skicka bilderna så fort jag behandlat dom i photoshop.. det är idag som jag har haft tillfälle då.
Sen började jag redigera bilderna på mig för att.. jag tycker om att se på mig. SÅ nu var det sagt.
När jag sen tänkte börja redigera bilderna på er andra så släcks ljuset i byggnaden vilket i princip betyder
om-du-inte-redan-är-inlåst-så-bör-du-pallra-dig-iväg-illa-kvickt

...och HÄR SITTER JAG OCH BLOGGAR OM DET, ÄR JAG INTE RIKTIGT KLOK I SKALLEN?

Nej det är jag inte för jag tänker dessutom slänga upp bilderna jag har gjort. Aldrig att jag har suttit här och finlirat i onödan, det händer bara inte.Fotografen är självklart Smultris


Nu springer jag
Jag klarade mig och nu är jag hemma. Har ätit middag och visar Björn Gustafsson för min bror.

Musik
Andreas kan hämta ut sina bilder i full storlek här.
Skaffa msn!


Sväljning, kväljning, brus och knaper

image382
Jag som hatar piller och nu går jag på receptbelagd medicin. Kuuuul
Senil är jag ju redan så jag riktigt darrar av upphetsning inför den dagen jag stolt representerar släktens alla traditioner och får reumatism. Men jag ska ha tålamod och inte skynda på det, något roligt måste ju finnas kvar när jag tar studenten.Du städar väl inte Aleks?
Snooze är livsfarligt. Jag kände efter
det senaste inlägget att "fan, det vore
nog bra att sova en och en halv timme till". Bra! Vaknar för fjärde gången klockan 09:20, ska vara där 09:30. Men som ni ser så gick det ju ändå.

Låt

Klockan var 03:43...

...när jag vaknade
Varför? Ingen aning. Kanske för att jag har mycket att tänka på, kanske för att jag har fel dygnsrytm, kanske för att brorsan försiktigt låste dörren när han gick till jobbet, jag vet inte

Först började jag med alla dessa avslappningsövningar jag lärt mig sedan det blev allmänt känt att jag har svåra sömnproblem. Spänn vänster fot... lite mer, lite mer!!... också slappna aaaaaaav. Känn hur tung foten blir när den sjunker ner i madrassen. Spänn nu höger fot... osv osv med armar och mage och ögonlock och hela kittet men det fungerade inte så strålande. Då körde jag min klassiska lösning på nästan alla problem, nämligen sit-ups. Nej, det fungerade inte heller. Jag låg ett tag och löste världsgåtor och sen kom jag på att jag antagligen inte kunde sova för att jag inte har ätit ordentligt

Kooorkaaaat.
Lås in mig nästa gång jag får en fin idé. Nu sitter jag med en tallrik fil och müsli och ett stort glas apelsinjuice och är speedad av allt druvsocker (Socker. Druvfläder...)


Nu kan jag ju lika gärna sitta uppe. Jag ska ändå gå till min husläkare klockan 9 för att han ska kunna säga att han inte kan behandla mig och sedan ge mig en remiss så jag kan gå till en dermatolog. Stört system.
Jag kan berätta om hur det var på
Rabarber i lördags.
Som vanligt när jag berättar om spektakel så använder jag
smeknamn, ni inblandade ska nog kunna lista ut vilka ni är.

Trots sms:en längre ner så gick det smidigt att komma in. Man kunde både synas och höras och dansa salsa och flörta med favoritservitrisen utan att någon varken sa mu eller bä. Gullungen kände igen mig, det gjorde min kväll.

"Jag har träffat dig!"
"Ja, jag har träffat dig också, vi blåste ballonger"
"Jaaa, mamma kunde inte"

Farin och Cabana var redan där. Cabana hade gjort något med håret som var jävligt fint helt enkelt och Farin hade (av misstag påstår han) gett ansiktsväxten en lite fransk look. Hatten var också med och när jag frågade om han mindes vad jag hette så svarade han "sköna Isabel" vilket tyder på att han iallafall kom ihåg att han skulle förknippa mig med en låt, det är framsteg.

Sen kom Morsan, AA, Prickigt och Skrutt och ordentligt på efterkälken kom Nutte.

Tja... vad finns det att berätta? Som vanligt gjorde jag många dumheter.
Jag skojflörtade med en kille som tydligen var med i AIK's firma så det var ju tur att vi höll oss till teckenspråk, annars hade det nog gått illa. Jag spillde ut Nuttes kaffedrink över mina bröst och eftersom att Farin inte kan ta order så tog det en evighet innan jag fick någon servett, vilket resulterade i att jag luktade kaffesörja - som om jag inte gör det i vanliga fall. AA och Firmasnubben var nära på att ryka ihop vilket jag och Morsan försökte förhindra först genom kommunikation och sen genom att ställa oss emellan dom och lebba oss lite. Det fungerade inte alls men de lyckades faktiskt lösa det hela själva och skakade hand som mogna karlar vilket var långt över all förväntan. Skrutt var bara allmän sötnos hela tiden om man bortser från att han automatiskt svarar "nej" när jag säger "eller hur?".

Gullungen, Farin och jag hade lekhörna vid toaletterna ett tag och när Farin var iväg för att hämta en juicedrink till det lilla flarnet så levde vi farligt. En vanlig, oskyldig biljakt slutade med en lek där han på mage rutschade ner för flipperspelet och jag skulle ta emot innan han slog i golvet med huvudet först. Mycket stimulerande, jag lovar att jag hade roligast.

Prickigt lyckades jag inte få någon ordentlig kontakt med förrns jag överföll henne ute på trottoaren. Lite snack och många kramar senare så gjorde vi dealen att om jag bloggar oftare så lovar hon att städa mer sällan.
Fråga inte varför det är bra men det är bra.

Sen försvann jag. Morsan tog ut mig och vi hade ett mor-och-dotter-snack som resulterade i en jättetrevlig kväll, annars hade jag säkert dragit. Farin hade lyckats stöta på ett antal idioter under kvällen och höll helt enkelt på att gå i taket så någon timme efter att någons traktor blivit en gurkväxt så ursäktade han oss båda och jag gjorde väl mitt livs snabbaste sorti.

På vägen hem mötte vi Cabanas äldsta dotter och co. Klart godkänd brud minus idomin på läpparna. Hon och Nea skulle älska varandra.

Jag tycker så mycket om ovannämnda människor så det nästan är pinsamt.
Den här sköna sötnosen som jag och Morsan hittade förra gången vi var på Rabarber kan få avsluta:

image381

Ledsen att jag inte har några ordentliga bilder men om ni håller ut några dar så har jag photoshop i plugget och kan få upp något lite halvtjusigt istället för den skit ni tvingats stå ut med sen december.

Nu ska jag...
ja vad gör man klockan fem på morgonen förutom att grubbla, dricka juice och gå omkring i underkläder? Jag ska kolla upp min resväg på SL och snacka lite med MarOzoma om när hon vill modella. Nu påstår hon

Vinkeviiink
Tecknad musik

Sockers sugAndreas 18:14

Hej! Visste inte att det
är stammis-kväll på
stället. Jag har en
inbjudan men kan inte
garantera att ni
kommer in. Jag ringer
när jag är inne. Puss


Cicci 18:21

Det vore bra


Hm... inte bra för mitt blodtryck. Inte alls faktiskt. Jag tror nog att jag behöver något att bita på så jag blir lugn och fin igen.


Tobbe, var är du? Komsi, komsi komsiiii.... *visar de vassa*
Andreas 19:28

Jag tror inte det är några
problem att ni kommer.
Puss
Cicci 19:30

Tur för dig
och för Tobbe. Nu lär jag dra, puss på er
Don't get me wrong, I'm only warning you: I may not be that nice

image374


I don't think I know you.
Don't think I ever will.
Am I in love with you? Well I don't know still.
It may sound strange but I'm warning you: I may not be that nice.
Maybe baby I'm a heartbreaker
Heart of ice

We can't be together.
You're not that kind of a guy.
I'll be gone and lost forever, and you won't know why.
Don't get me wrong, I'm only warning you: you'd be on your own.
Maybe baby I'm a heartbreaker
Heart of stone.

But I'm burnin' 'cause you set my soul on fire.
I dont know what I'll do.
'Cause I'm burnin' with desire and it's all because of you.