Tjock dimma

Titta, det var inte så jobbigt att ta sig ur sängen som jag trodde att det skulle vara.
Jag har iofs snoozat en halvtimme men det är väl ok ibland det också.

Jag bor på sjätte våningen och brukar ha fin utsikt. Idag är min utsikt... vit. Det är helt sjukt vad dimmigt det är, hoppas det bara är här uppe för annars vet jag inte hur jag ska hitta till bussen!

Har inte så mycket mer att säga. Här är en bebis från en av mina bröllopsplåtningar.


Hon vill men hon kan inte sova

Jag har fått klagomål från en massa olika håll nu att jag uppdaterar dåligt.
Detta är väl är bra tillfälle. Ligger sömnlös trots att jag är så trött att det rinner ur ögonen på mig. Det är så, slopar jag det som är viktigt går jag omkring med en konstant oro i kroppen som inte försvinner förrns jag ordnat det. Herre min gös, varför måste allting vara så jävla komplext? När jag känner mig trött i kroppen, varför kan då inte lösningen vara en varm kopp te och en god natts sömn som för vanliga dödliga?

Mon dieu, ja jag tycker faktiskt lite synd om mig själv just nu. Det går också över.

Så jag ska alltså sätta mig nu och skriva en massa saker som jag inte vill skriva. Kommer att vara tok-trött imorgon då det dessutom är extra lång jobbdag men det får gå.

Det brukar jämna ut sig i slutändan.


fina, fina


Valkompassen

Det är tydligen inte bara jag som är förvirrad. De människor som jag har pratat med har rätt ok koll på vilket block de symatiserar mest med men när det kommer till partier verkar det som att de flesta kör på uteslutningsmetoden. Mamma och jag gjorde båda SVD:s test för att först se vilket block vi tillhörde och sedan vilket parti - resultatet var fantastiskt roligt. Mamma är tydligen Kristdemokrat och jag ska då vara vänsterpartist.Vad detta säger om mig är att jag faktiskt inte vet varför jag har de fördomar som jag har (i mitt fall mot vänsterpartiet). Att jag inte hade stenkoll på partierna är inget nytt men jag har faktiskt inte ifrågasatt att "man" tar avstånd från VP utan det gör "man" bara.
Detsamma tror jag gäller min mor när det gäller KD. Man är inte så jävla pk som man tror!


Nåja, ingen av oss tänker rösta på något av dessa två partier men så mycket kan jag säga att jag faktiskt är minst lika röd i "verkligheten" som min mamma är blå. ;)