Efterlyses! Hittelön!Hanna Gustafsson. En 18årig, blåögd blondin, ca 1.68 lång. Sågs senast på stationen Torre Blanca, Fuengirola, Málaga, Spanien. Tycker om att dansa och guppa. Hatar batistini.

Svarar inte i mobil eller hemtelefon. Jag har slutat ringa eftersom att jag gissar att hon avsiktligt inte svarar då att jag glömde hennes födelsedag och hemkomst till Sverige i mitten av juni. Om någon hör av eller träffar henne kan ni väl hälsa henne att jag vill gottgöra henne snarast möjligt och saknar hennes röst. Upphittaren belönas med glass.

Foton

Jag har blivit matond. Eller så har jag kanske alltid varit det bara att jag inte har tänkt på det.

Mötet med fotografen Hamlin imorgon blir inställt pga av busstrejken som tydligen ska dra igång vid midnatt. Thomas, som skulle hålla i fotokursen, ringde mig nyss och eftersom att jag var bombsäker på att det var Peter så svarade jag med ett  "jaaaaaaaazo?". Det var tur att människan hade humor

Det kommer antagligen inte bli mycket mer bilder här förutom de som är till själva texten utan alla jag vill stoltsera med hamnar på
www.laddanerbilderna.blogg.se.  Den är lite rolig på det sättet att jag jobbat mycket i stilmallen och lagt in några favoritbilder som bakgrund till själva sidan. Ju fler inlägg jag gör desto mer att bakgrunden kommer att synas och efter hand kommer nog ett och annat känt ansikte poppa upp och ligga kvar. För er som är intresserade så tillhör dessa vackra ansikten/kroppar (i ordning) följande människor:

Jenny Axelsson (Smultris)
Simon Westerlund
Christina Grundin (Tina)
Daniel Lyrstedt (Daniel_78)
Adam
Irma Lind
Tomas Fröberg
Ulf Hasselbäck (Shininkagemusha)

Jag föreslår att ni kikar och godkänner bilderna så ingen behöver känna sig uthängd.
Hanna, jag får inte tag på dig. Var är du?

Lilium

Os iusti
meditabitur
sapientiam
Et lingua eius loquetur iudicium

Beatus vir qui
suffert tentationem
Quoniam cum
probatus fuerit accipiet coronam vitae


Kyrie Ignis Divine Eleison


O quam sancta,
quam serena,
quam benigna
Quam amoena esse virgo creditur


Kyrie Ignis Divine Eleison
O quam sancta,
Quam serena,
Quam benigna
Quam amoena O castitatis lilium
Om ni undrar så hade jag tänkt lära mig sjunga låten.
Jag börjar med att lära mig texten


Färja bokad!

Påminn mig om att min klänning behöver lagas och att Lovisa
vill att jag ska sy en likadan till henne, fast i miniatyr och röd...
och att jag ska maila fotografen så jag får vara med och
plåta TRIX. Taggat värre!
Känslor och drömmar man kunnat leva utan


Inatt fick jag en ångestattack precis innan jag skulle somna. Helt plötsligt låg jag klarvaken och stirrade på räfflorna i väggen samtidigt som jag kämpade för att hålla bröstkorgen stilla. Jag vände och vred på mig och tryckte mig mot sängens ena långsida så armen runt midjan skulle glida av. Jag ville väl inte att han skulle vakna av mina märkliga kroppsryckningar. Tillslut fick jag sätta mig upp med armarna runt knäna och dra djupa, lugna andetag och tänka positivt. Tänk positivt! Försökte komma ur den här kväljande känslan av att jag var med i ett skådespel om ett fantastiskt liv och att pjäsen började närma sig sitt slut och allt skulle bli som förut igen. Som det egentligen är när man inte dras in i ett manus och ljuger andra och sig själv rakt upp i ansiktet bara för att verka realistisk.

Det är helt sjukt, jag hade verkligen ingen anledning att känna en sån distans. Det är som om min kropp säger att nu är det nog. Nu har du det alldeles för bra och det måste vi göra något åt. Lite ångest, nägra kväljningar och en massa besök från otäcka minnen och gamla tider borde göra susen!

Jag hälsade på Peter direkt efter förra gången det här svallade över. Då grep han tag i mig hårt och sa att han inte tänkte låta mig sabba det här för mig själv. Jag tänkte ju inte det heller men det verkar inte vara jag som bestämmer. Mitt "inre barn" verkar vilja mig väldigt illa. Eller nej, hon vill skydda mig från besvikelser. Inbilla dig inget utan gå när du kan. Det gör ont, det gör ont men du ser i alla fall inte ut som det lättlurade fån du är i andras ögon. The show must go on.


När jag väl somnade drömde jag att jag var på IKEA och att på översta våningen så fanns det en.. hiss? Nej, det var ingen hiss. En linbana? En... åh... lift? I vilket fall. Av någon anledning så var det svårt att ta sig ombord på den och även i denna dröm var några av mina yngre ex-kör-kollegor (gud vilket konstigt ord) med som statister. Jag var där med någon... Jenny? Vi hamnade på ett våningsplan där de blandat rosa plyschkjolar, leksaker, sexuellt utmanande kläder med kedjor och latex och några konstiga instrument och vapen. Vi klädde fnittrande ut oss i någon porrig utstyrsel (jag skulle kunna rita upp exakt hur min såg ut) och sen fick jag tag på en motorsåg. Jag trippade ut med den på balkongen och hade ihjäl alla människor som var där ute.

Jag vaknade av att solen lyste egenom persiennerna och att Bambi kurat närmare min rygg. Trots den konstiga drömmen kände jag mig lättad och ångesten var som bortblåst.

Jag känner av din kärlek sötnos. Jag börjar bli farligt beroende

Mysrys

Hellogoodbye"I like where you sleep when you sleep next to me. 
I like When you sleep here cause our lips can touch and our cheeks
can brush here. Here, where you are the one that lies close to me
and whispers, "Hello, I miss you quite terribly."
I fell in love with you suddenly.
Now there's no place else I could be
but here, in your arms."AAArgh!

Sätt på 5:an, det är Eurotrip! Den är dråplig men man ska ha sett den så man kan sjunga med ;)


Du eeee min maaaaamiiiiii

Respekt, du är perfekt!Du eee min maaaan!
På något sätt tycker jag att de är så mycket sexigare i de ditmålade kläderna än när de är i underkläder. Men det är ju jag det... snyggt gjort i vilket fall

Ångest

Djävulens infektion
Den får en att vilja ont
mot andra
mot sig
Den får kroppen att krämpa
Den tvingar in ögonen i väta
Men känner allt och det hjälper inget till
Den bara hoppas att du får nog
och hänger dig

Djävulens infektion delas ut i smått och stort, i vått och torrt.
Det beror kanske på hans humör
Idag är det mig han vill illa

Lillasyster


Fyndigt, fyndigt! Ja, jag har stavat mustasch fel

Annie's got her gunAmfitritêDjupt i havet på demantehällen Näcken vilar i grönan sal. Nattens tärnor spänna mörka pällen över skog, över berg och dal. Kvällen härlig står i svartan högtidsskrud. När och fjärran, ej en susning, intet ljud stör den lugn över nejden rår när havets kung ur gyllne borgen går.

Ägirs döttrar honom sakteliga gunga fram på den klara sjö. Harpans ljud de gå så sorgeliga söka fjärran en våg att dö. Fast hans öga står åt dunkla himmelen, ingen stjärna bådar nattens drottning än.
Freja smyckar sitt gyllne hår och Näcken så sin sorg på harpan slår: O, var dväls du, klaraste bland stjärnor, i den blånande skymningsstund? Du, som fordom, en av jordens tärnor, Var min brud uti havets grund. Och när hjärtat brann vid mina ömma slag smög så skön och blyg de tjusande behag mot min barm i den svala flod och gyllne harpan stum på vågen stod.

Nattens tärnor, klara stjärnor alla, gå till dans i den stilla kväll när de skära silvertoner skalla över stranden från häll till häll. Men när blodig dagens drott i östern står bleknande och rädd, den blida stjärnan går.

Sorgligt avsked hon blickar ner och gyllne harpan klingar icke mer.


Veckans bästa

Dagens


Flaten

Tessie och jag badar i flaten med Carlsson juni 2008
Jenny

image816

Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns

så är det

142786-812142786-813142786-814

Jag måste få lätta på hjärtat

Jag har träffat världens finaste man och jag är helt galet kär i människan. Så är det. Ni ska få veta vem det är men inte riktigt än. Det kommer


Vem vet?


Nu sitter jag hemma hos pappa och lyssnar på Povels "Håll musiken igång" när vi sjöng den i konserthuset för 2 år sedan. På vissa ställen är den faktisk 12-stämmig, det ni!
Vår dirigent som vi hade då, som har varit min musiklärare sen jag var 9 år och som håller i den kören jag sjunger i nu har fått fast anställning i Huddinge kyrka och kommer få 3 nya körer utöver de han redan har. Det ena leder till det andra; han kan inte vara vår ledare längre... vilket innebär att vi kommer splittras. Kändes jättejobbigt (mycket nostalgi, han är lika mycket vän som ledare) men det ska nog finnas någon annan kör som duger. Jag är inte rädd för att inte komma in, det har aldrig varit något att oroa sig över, utan snarare att körerna inte är tillräckligt bra. Det finns sorgligt många ensembler där altarna tror att de inte hörs och därför inte bör hålla ton, sopranerna består av damer i övre medelåldern som tycker att vibrato är fint (uäk! Vibrato i kör, bara tänk er!) och tenorer med päronröst. Det är bara basarna man kan lita på men de finns nästan aldrig tillräckligt många. Sen vill jag inte hamna i någon vanlig kyrkokör för det spelar ingen roll hur fin Ave Maria är, man vill ändå inte sjunga den 7011 gånger i 30 olika versioner. Men ja e int' bitter! Någon ska det nog finnas. Jag får se det som en nystart. Drömmen är ju att hitta en där man är så få som en, max två, i varje stämma. Ring mig om ni hittar en som saknar en mezzosopran med stort omfång. Dramatisk kallas man tydligen då. Flexibel säger jag. Ring så skickar jag meritlistan ;)

Gud vad jag får ångest av den här arbetsmappsskiten. Vi lägger upp alla uppgifter, arbeten och läxor i en arbetsmapp på tick-tack som är skolans hemsida. Nu har tydligen inte mina arbeten kommit fram pga av någon sjuk teknisk flopp. Jobbigt, trist men ok, det är snart sommarlov och då kommer jag ju ha en massa tid att göra om alla arbeten och maila dom till mina lärare, tänkte jag. Nehe.... det vill inte vissa lärare då för man får bara komplettera om man har IG. Nejmen jag ska inte komplettera, jag ska bara skicka in det som ni uppenbarligen inte fått. Nej det går inte för kursen är avsutad och då blir det orättvist mot andra elever om du får jobba vidare. Jamen vad fan, jag ska inte jobba vidare! Jag har gjort samma sak som de andra men det har tydligen inte kommit in så jag måste gör det en gång till, hur blir det orättvist dom dom? Det går inte. Läs upp på högskolan.
Sjuka jävla sstem, jag hatar datorer. Jag är en klassisk pennapapper och otroligt konservativ.


Jenny har rätt, min själ är från något helt annat århundrade.