Uppdatering innan medeltidsveckan (nedräkning påbörjad)

Dagens (en gammal klassiker)Idag insåg jag att det finns tre enkla knep för att få mig att vara snäll en hel dag.
choklad, kaffe
och massage. Piper jag fortfarande så fungerar alltid kramar, men inte just idag. Jag spar en riktigt baddare till Cathy på söndag. Om någon poet läser detta så kan ni ju svänga förbi Beckish runt sex då, vi blir ett gäng. Schtekarna under kan ni nog gissa vilka de är. Mon dieu vad snygg man kan varaMen titta vem som är snygg! :P Sorry sorry sorry men man glömmer så lätt när man inte sett något(/n) på länge, men desto trevligare blir det när man kommer på sig igen. *sjunger* lilla hjärtaaaat...
Mamrada tvojje bchirchko.
Timach hechkey zadek.

Det där är då "Johan från senaste poetträffen". Om det inte säger dig något... vad synd

Jag kanske ska understryka att vi inte har någon grej på något vis utan jag har bara fetisch för ryggtavlor och som vi ser är den inte dum. Adam har ju också en trevlig ryggtavla. Inte lika pumpad meeeen nu ska vi inte vara kräsna med modellerna här. Han berättade förövrigt att han har varit brandman. (...grr)

image255


lu-lu-lu

Nu ska jag ta en bit potatiskaka (fråga inte) och fylla på kaffe samtidigt som jag distraherar Jonas med min kvinnliga färgring så Nicke vinner. Familjen först och främst. Allt är tillåtet i krig, kärlek och bilköer.
En sak till. På söndag morgon kommer Christina och Magnus tillbaka från Gotland. Jag "bor hos pappa" då, bara så alla vet. Eller facklar omrking tills det är dags för poetträff. Det är bäst för allas hälsa. Jag åker ändå på måndag morgon (gryning. 04:30)
Hemma!

Dagens
Mon dieu!
Ledsen, jag stängde av mobilen de 4 dagarna jag var i Leksand och hoppades att det knappt skulle märkas.
5 missade sms och 6 intalade meddelanden på mobilsvar varav 4 inhöll frågan "Lever du?"


Jag får panikångest av tåg. Sjukt? mmm.
Sen blir jag också så less.

"hej"
"Hej. Var det något
speciellt du ville?"
"Öh?"
"Du sms:ade
ett "hej""
"Från i fredags?
Då var jag full".... entrecôt
Men det var himla skönt att bara få bli ompysslad och bada och ta långa promenader och kolla på film och laga mat och få något vi saknar i Stockholm, nämligen frisk luft.


"Vill jag ha en karl så sätter jag mig på'n tills han tycker de e' gôtt"

"Emonunna"

"Det är som att lära sig cykla. Var det längesen man gjorde det så får man jävligt ont i röven.
Nu har jag lite att göra och sen drar jag äntligen till medeltidsveckan. Manteln och klänningen här har jag sytt. Jag skiter i vad ni egentligen tycker men säg att det var snyggt och att jag har varit duktig. Tänk på att jag inte har sytt sen jag gick i ..*tänka*... 5:an. 6:an max ;)
Och första gången sa jag att det var senast i 2:an. Jag blir ärligare med tiden, det är alltid något! *flin*
image242

image239Enda Fjällan


Tack till min käre vän Fredric Åkare. En av de få med min musiksmak.

Mina längsta samtal genom tiderna har alla varit med killar av någon underlig anledning. Jonas (gammal pojkvän) i nästan 5 timmar, Daniel (Storebror Göteborg) i över 5 timmar och Martin (Leksand) i drygt 6 timmar.
Nu är väl ändå gränsen översriden för längesen.
NÄ!
Jag kan meddela att jag inte är tidigt uppe utan sent. Jag har nämligen inte gått och lagt mig än (ska göra det snart). Inatt hade jag ett samtal först på msn och sen via telefon med hyresvärden (om ditten och dutten och livet och hans sjuka dialekt och varför de bara har bio några gånger per år..). Samtalet avslutades 11:47 och påbörjades 05:37. Alltså varade samtalet i inte mindre än 6 timmar och 10 minuter
WEEEEEE
Hyresvärden är såklart en kille. Det är märkligt...

Lakrits och gelatingodis är inte gott. Läckerol är.
Man kan inte leva utan kaffe eller choklad.


DAGORDNING:
 • Gå och lägga mig
 • Vakna panikslagen av att jag inte har packat
 • Packa
 • Gå fram och tillbaka i hallen medans jag slänger på mig ytterkläder och mumlar "Vad har jag glömt nu? Plånbok, mobil, laddare, SLkort.. nej kortet behöver jag inte..eller jo, det behöver jag!"
 • Skynda tilll centralstationen och komma ungeför en halvtimme för tidigt
 • Pimpla latte på Ritazza och snacka skit med Alexander (som jobbar där) tills jag glömmer tiden och får springa
 • Hamna på tåget och sooooova
 • Vakna efter två timmar. Sms:a hyresvärden m.fl. Skissa.. skriva.... läsa.. låtsassova... blänga på grinande småbarn
 • En halvtimme senare ringer jag Martin och säger att jag nästan är framme
 • Martin möter på stationen och vi cyklar hem till honom
 • Väl hos honom sätter vi på "Sound of music" och efter den äldsta flickan tjuter sitt klassiska "Weiii!" så somnar jag nog i Martins knä
BRA DAG! Den förtjänar faktiskt en låt till bara för det.
Godnatt på er


Ett gott skratt förlänger livet

Jag tänkte vara allmänt gullig och dela med mig
av några saker som får mig på gott humör.
I hate to see you leave, but I love to see you go ;)

image228
Tack Sötros
you and me, me and you..*sjunger*


Ok. Laus dyker upp när man minst anar det och aldrig när man vill.
Han hör av sig påträngande intensivt i några dagar och är sen
onåbar i en månad. Laus har inga gränser, sjunger förjävligt och
gärna, är vulgär och allmänt dum i huvudet. Skickar konstiga
ljudklipp istället för att skriva och...ja. Smörig och kaxig i kombination
och har skrivit en .. halvsmickrande låt om mig (Hon är drottning hela
dan och hon är snyggast i Vasastan. Snyggare än nånsin, syndigare
än nånsin. Så innan jag vill dö vill jag höra dina stön, syndigaste Cicci)

Och jag är såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld såld

och förövrigt.. jag brukar ha svårt för filmer som fått Oscars.
Särskilt de som fått fler än en för antingen så är de bara estetiskt korrekt eller så har jag hört så mycket om dem så mina förväntningar är på tok för höga.
Denna har fått 2 och är en av de bästa jag sett på alldeles för länge. Herrejävlar. Brorsan påminner mig så mycket om Thieme, ni som vet vem det är se nog varför. .

Bara blåa ränder

Idag gjorde jag ett fotojobb.
Jag fattar knappt till vad men jag vet till vem och det är väl huvudsaken.
Jag tänker inte slänga upp bilderna här eftersom att de bara knappt är mina men det är ni nog bara glada över. Det är lite kul... första gången jag får betalt för mina bilder.

Istället kan jag berätta om vad som hände sedan. Tessie och jag har en årlig tradition som går till såhär:
 • Vad: Picknick
 • Var: Humlegården
 • Vilka: Tessie och Cicci, inga fler, inga färre
 • När: Någon varm sommardag och så många timmar som möjligt
image215Tessie påstod att hon och Nea stötte på Hedro senast de var på bio. "Cicci gillar honom" hade hon tydligen viskat till Nea som satt sin cola i halsen och hostat i en kvart. Så nu klargör vi det hela: Hedro ger mig komplimanger och bjuder mig på bio:P. Jag är inte intresserad av honom på andra än vänskapliga plan och när han insåg det så hörde han aldrig av sig igen. Tadaaaaa

Där låg vi iallafall. Lääänge. Och överallt var det stekande sol, gröna träd och vackra människor i blårandiga tröjor. Djurgården skulle ha match 19.00 mot Gefle så alla var hötidligt uppklädda. Till allas stora förvåning (not) så drog jag fram kaimage219meran och fotograferade skönheten Tessie. Det är inte så svårt att få en bra bild om man ser ut som hon gör men sen tröttnade hon och skulle fotografera mig. Bilden till vänster här blev utan tvekan snyggast där man inte ser ansiktet när jag leker med mina skor.
De andra bilderna är mer... ja... hur ska man säga det? Jag ser ut som en väldigt unik individ på dem, det må jag säga. Eller så kör vi det ärliga stuket och säger att antingen så är Tessie en förskräcklig fotograf eller så ser jag ut som ett mongo på sin dagliga rastning i vanliga fall också.Ehh.. ja. Vi ligger iallafall och kollar på de söta Djurgårdspojkarna och funderar varför tjejerna så sällan kryper fram i ljuset. Den enda logiska förklaring vi kunde komma på var att alla tröjor är stora och oformiga i ett ganska tråkigt material. Det borde sälja som smör om de hade normala tröjor med rejäl uringning i djurgårdens tema eller skulle iallafall gör succé i klacken med tanke på hur många ramsor man ska hoppa till.

Vi tröttnar tillslut och drar iväg på stan för att hitta en bikini till mig. Vad ser jag när jag går föbi Derby? Vad ser jag?!

image222image221 AAAAAH gudarna lyssnar ibland, titta vilken skönhet va!? Halterneck och med texten "Djurgården Fotboll" på vänster sida. Tyvärr kunde de bara köpas i kit (underdel-överdel) och tog jag överdelen som passade så var underdelen alldeles för stor. Men vafan, den gav jag till Tessie. Hon fyller ändå år i september. Lite liten är den trots det ändå men vad gör man inte för sitt lag?
Jävlar vad jag kommer bada i sommar.Och:

Enricos drömmål gav Djurgården segern

20:52 Djurgården vann hemma mot Gefle med 2-1 efter två mål av Enrico. Brassens sista mål, som innebar 2-1 i 80:e minuten, var en riktig läckerbit.