0-1, 1-1, 2-1 och 3-1. Vad kan man säga mer?

image86
Dagens låt: Luffluff - "Hata AIK" remix

Där stod jag med blåa strumpor, svarta jeans, blått linne, blå luvtröja, en kaninmaskot "tatuerad" under vänster nyckelben och försökte i panik steka köttbullar. Matchen skulle visserligen inte börja förrän 20:00 men om man inte vill komma själv till Råttis, tjusigt blå, och bli nerslagen av någon form av skadedjur så skulle man samla ihop sig och träffa järnkaminerna i Vasaparken 18:10. Klockan 17:27 hade Tina fortfarande inte kommit och jag blev så stressad att jag hackade mitt långfinger istället för tomaten. Det gjorde visserligen inte så mycket.. lite bomull, lite kirurgtejp och ett textat DIF över hela härligheten var ju alltid något att visa råttorna senare.
Pling-plong och Tina gör entré. Tina blir nästan våldtagen i hallen, slänger i sig halva sin portion köttbullar och konstaterar förundrat att det luktar bränt innan vi båda gör sorti 17:59.

I Vasaparken var det vackra färger, mycket folk, rök, snygga killar, fula killar, fjortisbrudar, poliser, lysraketer, falska toner, adrenalin och långfingrar. Pojkarna såg ut som gorillahannar och flickorna såg ut som ett misslyckat försök att likna gorillahannar. Gud satan vad vi trivdes. Sången var igång och jag kunde de flesta redan (YES!) och Tina var jätteduktig på att hoppa upp och ner.

Vågen drog iväg till Karlberg
. Några papperskorgar vältes och några fönster krossades på vägen vilket genast fick mig på lite sämre humör. Väl framme i Solna drog en (snygg jävla grr) kille fram en... vadfan heter det? Inte mikrofon.. trombon.. mistlur... megafon hette det ja!
"På grund av rådande demokrati som vägrade lyda vårat råd och vänta så är vi nu en halvtimma föimage87r tidiga här. Det är rent skamligt hur vissa av er sabbar och lappar till helt vanliga människor som går förbi (hur fan lyckades jag missa det?). Ni som går först här och lockar de andra att gå förtidigt igen går förövrigt åt helt jävla fel håll, man kan ju undra vad ni har här att göra (många kaxiga och vältränade små saker skrivade generat på sig) så nu väntar vi här på nästa tåg med nästa lass. Vi är 500 nu. Vi vill inta råttis med 4000! ÄR NI MEEED!?"

"Vad tycker vi om gnaget? ILLA! Hur illa? JÄVLIGT ILLA! Vad tycker vi om Djurgår'n? BRA!! Hur bra? JÄVLIGT BRAAA!!!" "Sooooolna tattare. Soooolnatattare" "En råtta svart och gul. Fy fan vad han är ful! Fyfan vad jag hatar AIK och fyfan vad han är ful!" "Vi är inte AIK. Gnagarsvin. Råttskit. Impotent! Vi är Djurgården, vi är mycket bättre. Vi är Djurgården och inte AIK" "Jag springer runt i Solna med ballen utanför för för jag har stake och det har inte ni. GNAGARSVIN!"
Det var några av de mindre demokratiska sångerna som hördes under den väntetiden.

Tillslut kommer vi till Råttis och inser att vi fått jääävligt bra platser. Närmast mitten, längst fram, mittsektionen. Visserligen var det ett helvette att ta sig dit och ett ännu större när man tog sig därifrån i pausen. Hur det var att komma tillbaka efter pausen ska vi inte ens prata om (vaktjävel). I smeten på den undre sektionen ser man tydligt Jocke och Fridas pojkvän stå och gorma. inte tillsammans.

Jag ska inte berätta om matchen för ni ska fan se den själva. Det jag därimot kan säga är att trots att vi låg i underläge så slutade vi aldrig sjunga (vråla) och trots många tappra och riktigt lyckade försök från AIKklackens sida så slutade de som stumma fågelholkar mot vårat monstrum. Jag sparade inte på rösten eller benen. Efter halva trodde jag och Tina att vi aldrig skulle klara en låt till (särskilt inte efter de ställt den blåa röken precis under oss. Jag hostade blått i minst fem minuter efter det) men varsin cola och marabou (usch) senare så var vi fit for fight.
Och ägde.

image106Påväg till tunnelbanan därifrån så ser vi plötsligt hur hela folkmassan vänder sig om och springer tillbaka en bit, innan alla lugnar ner sig och börjar gå tillbaka igen. Jag har fortfarande inte fått klart för mig vad det var som skrämde de där framme men det stank råtta om det. Utanför stängslet stod ett par tre gulsvarta saker och skrek vilka fjollor vi var. De kanske inte tänkte på vilka som tagit det säkra före det osäkra och gömt sig bakom stängslet?Väl nere i tunnelbanan påväg mot spärrarna hör vi plötsligt springande steg i en annan gång och ett malande "Djurgårdsfittor, djurgårdsfittor, djurgårdsfittor, djurgårdsfittor"
Vi, och andra vettiga personer, skyndar oss mot dörrarna medan några muskelknuttar med förbannat uttryckt istället tränger sig mot ljudet. Jag vänder mig om och ser en salig röra av flygande slag och lysande polisvästar. Någon kastar en tom glasflaska rakt in i eländet och då pressar jag mig snabbt iväg ("mellan järnkamin och råtta ja där finns det ingen måtta..")

Trots ovannämnda (ganska pessimistiska?) redogörelse så tyckte jag allt var så jävla underbart. Fyhelvette vad kul det var! Tina var i exstas och innan vi gick olika vägar så bestämde vi oss för att köpa biljetter till nästa gnagetmatch redan nästa vecka.
Ring mig om du vill göra oss sällskap


Stå upp om du älskar DIF


Liten notis bara:
Ni kan ju alltid kolla på klippen
men guud vad media förvränger, så upplevde jag inte alls matchen

Jennyyyy. Smultris. Komsi, komsi *lockar*


Du var ju så förtjust i lillebror Göteborg så jag kände mig tvungen att rota fram den bild jag tog senast vi träffades, bara för din skull sötnos *puss*
Du är en sån pedofil, vet du det? 16 år. Du kan nästan ta Johan i hand.
*elakt flin*Och sen kommer det du tjatat om ett tag nu, nämligen bilder på bror nr. 2. Dåliga, jag erkänner, men han vägrar ju stå stilla och eftersom att jag som lillasyster har lägre rang så kan inte jag ryta åt honom.
Ser du hur han försöker gömma sig bakom julbelysningen?


image124image127
image125image123

När man mår sådär oförskämt bra

Eller ska jag säga oförtjänt?

Blades of Glory

hette filmen som var en förhandsvisning (kan man ju gissa sig till om den egentligen har premiär den 11:e).
Hedro var supergullig som alltid. Jag vet inte vad hans kompis heter för Hedro kallade honom bara Oresch (eller nåt) som är arabiska och betyder skräp... men han var i alla fall trevlig och småtråkig (och hans flickvän var bedårande.. och tråkig). Vi fyra såg i alla fall den filmen som var dråplig, genant, barnslig och precis vad jag behövde just nu.
Hedro garvade mer åt mig än åt filmen då jag satt högröd och gömde mig bakom händer, ben och ögonlock.
Skratta fick jag göra mycket och han är ju alltid lika jävla go mot mig varje gång, vad jag än säger eller gör.
Jag mår verkligen bra av hans sällskap också och allt hade varit super om han inte hade varit intresserad av mig
för jag är inte intresserad på det sättet

Snällt att säga efter två dejter
"Jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner!" -Kan man bli mer kliché?
Men jag måste ju säga något liknande snart, snart, snart, han blir helt knäckt varje gång jag vrider undan huvudet eller vägrar hålla en kram längre än den borde, jag ser det på honom.


Nu sms:ade Christian också
"Ser jag dig på salsan imorgon?

Bra där Cicci, det finns verkligen inget värre än att såra människor som får en att må bra
Mon dieu

Jag mår ju så oförskämt bra av de båda
läs 'oförtjänt'

Som sagt

Vissa människor är helt värdelösa över internet och jättehärliga i verkligheten
För andra är det tvärtom.

Alla kan ju inte vara som Laus och Mr. Oh really

Sen ska vi ju klara av att göra den där tidningen och samhällsprovet. Provet i morse gick nog helt ok men med engelskan gick det nog värre. Och anställningsintervju på München-Bryggeriet imorgon, mon dieu.


Här är min Valborg.

image112

Huuuuujeda mig en järnkamin, ej värre tänkas kan

Marks mobil börjar ringa under redovisningen
och vad hör jag?
Vad hör jag?
Vad har han som ringsignal?

"Full fart framåt!
Håll tätt bakåt
Full fart framåt!!
Håll tätt bakåt"


Det var verkligen en stämningshöjare
efter att ha kommit till plugget 4 jävla timmar för tidigt.

Nu har jag förresten grafisk design
där en av uppgifterna är att göra om mig själv till en ailien...
Jag ska försöka hitta orginalbilden också men här i alla fall ändringarna i fyra steg. Vad tycks? *ser söt ut*

Ja! Det tog några dar men nu har jag hittat orginalet.
Det var precis innan jag hoppades fallskärm över Fårösund (annars skulle jag aldrig klarat av att se så seriös med den människan på höger sida *blink*)
Ojoj... en gång i tiden var man ju riktigt söt. Det speglas en fin sommardag i solglasögonen. Var det inte dom jag köpte i Italien? Dom gick sönder för snart två år sen, fan vad snabbt det går.
Ja, jag vet Smultris, jag låter som en 90-åring.

image126

Delad plats för Stockholm och Göteborg

SM i misslyckade sms slutade
oavgjort
i år igen! En självklar
finalist och ett
image90ess i leken gjorde
att
tävlingen mellan de två
städernas representanter inte
kunde få en ensam vinnare i
slutet, trots allt
.

Årets tävling hade en riktigt seg start
där allt verkade gå som det skulle för
alla medverkande. Trots det så skärpte
de två finalisterna till sig ordentligt och i
slutet fick de till varsin dundertabbe.
Efter mycket vändande och vridande så
konstaterade domarna att resultaten var
precis jämbördiga och att vinsten nu får
delas.

Vi ringde upp en av de tävlande, Martin image88
Wessberg i Göteborg, för att få hans syn
på saken och enligt vår reporter så var
han inte alls nöjd med det fastställda
resultatet. "Enligt mig så var vinsten
självklar. Jag skulle skicka ett sms till
min flickvän och det kommer till Cicci
uppe i Stockholm. Flickvännen heter
dessutom "Mickis", så jag fattar egentligen
inte hur det kunde gå så fel". Enligt säkra
källor så håller den andra tävlande, Cecilia
Bäckström från Stockholm, inte alls med
det resonemanget. "Det är inte första
gången jag blandar ihop Martin med en
annan Martin jag känner sedan lång tid
tillbaka. De kanske är lite mindre misslyckat
eftersom att namnen i min kontaktlista är så
lika , men faktum kvarstår att mitt sms var
mer än dubbelt så långt.".

De vinnande bidragen samt juryns utlåtande
kan du se nedan.
Bidrag nr. 1
Till: Martin G

-skulle kommit till Martin L
Ledsen sötnos. Jag är i
italien över helgen så
om du vill ses så får du
simma hit. Jag saknar dig
också. Vi får försöka ses
nästa gång du har
permission istället, ok?
Puss

"En riktig blunder där den som fick sms:et
för det första inte alls ens hört av sändaren
på flera månader och för det andra så är
han för ung för att gå i lumpen.
Klart det
klumpigaste bidraget hittills. Ett ess i leken
"Bidrag nr. 2

Till: Cicci Sthlm

-skulle kommit till Mickisen
Lycka till på dansen nu
min älskling så ses vi
sen. Älskar dig

"Riktigt klumpigt att skriva "jag älskar dig" till
sin storebrors ex, särskilt när man egentligen

inte har så bra kontakt och hon faktiskt går på
dans. Detta sms kan dessutom misstolkas.
En sjävklar finalist.
"Ett stort Grattis till er klantskallar!
Ni får dela på en elvisp och en vecka på Skansen


Pierre, säger jag bara


Jag tycker inte om att dansa med honom
och när jag gör det så ler jag nästan aldrig
Jag älskar att dansa med honom
och asgarvar oavbrutet tills vi slutat, och efter.Jag trodde aldrig att han skulle bjuda upp mig igen efter den misslyckade uppvisningen i kurs 4 men...

"Är du på hemväg?"
"Ja, eller jag är det så snart jag hittat min jacka"
"Hoppas du inte hittar den"
"Va?"
"Ja. Jag vill att vi ska dansa"Fan vad rolig han är. Ler från öra till öra, blinkar och säger "weei" varje gång något går bra. Vette fan om det är salsa han dansar egentligen Det är under ben och över axlar och rygg mot rygg och allt möljigt sjukt och han är inte blyg inte. Nej. Då och då slänger han ut mig på höger sida så vi får showa lite för publiken. Han får seriöst en liten "publik" när han dansar med någon men det stör tydligen inte honom alls. Inte mig heller egentligen, jag rycker bara ursäktande på axlarna och pekar att det är hans fel. "Vi leder!" blinkade han efter ett tag. Jag vet inte riktigt vilka vi leder över men... det var säkert bra. Jag hade ingen koll på vad som hände kan jag säga på en gång, han styrde och slängde med mig lite som han ville innan jag ens hann reagera. "Ok, den här är lite krånglig men var bara lugn så går det". Hehe, ja... det blev en dubbelknut och ändå lyckades han få det snyggt. Står han och övar in det där framför spegeln hemma eller? Jag har aldrig sett någon dansa så. Pallar du en låt till?"
Sen, så fort vi slutat dansa så blir han vanliga, normala Pierre som ger ett litet artigt leende och "tack" innan han försvinner in i folkmassan. Hux flux borta.


Christian (salsakillen. Dagens dejt) var lite skeptisk när jag delgav honom att jag funderade på att göra lumpen.
"Jag tror inte de rekryterar folk som är äldre än 22, sorry tjejen"

Ehum.... kanske dags att ta ett åldersnack med honom om det här ska fortsätta.


Ja, och igår så blev jag Fjällan igen och jag har verkligen saknat det men det får ni inte berätta för hyresvärden. Hela vår relation går ut på att vi berättar för den andre hur mycket man skiter i'n och hur mycket man själv betyder för'n. Men faktum är att jag tycker om att vara hans Fjälla. Det är avslappnat och fint.


Det var... det. Vad brukar Tina skriva?
Over and very much out